The Ridiculous 6 (2015)

  En hvid mand forklædt som indianer erfarer, at han har hele fem (bøvede) halvbrødre, og sammen vil de nu genforenes med deres far.


  URPINLIGT FLADPANDET

  Urpinligt fladpandet Netflix-produceret komedie - altså drejet direkte til nettet - og med Adam Sandler som den helt store bagmand.

  Ynkværdig parodi
  Der er tale om en westernparodi af de mere ynkværdige. Flot skudt i det vilde vesten men med rekord i tåbeligheder, selv for Adam Sandler.

  Forklædt som indianer
  Sandler spiller den hvide mand, Tommy White Knife, der er forklædt som indianer. Han møder sin tuberkulosesyge far, og Tommy erfarer desuden snart, at han har hele fem halvbrødre.

  Bøvet & snotdum
  Efterhånden som han møder dem, står det klart, at den ene er mere bøvet og snotdum end den anden, men blodets bånd bringer dem alligevel sammen på fælles togt mod en genforening med deres far.

  Bramfrit racistisk
  "The Ridiculous 6" er bramfrit racistisk i sin omgang med indianer-, neger-, mexi- og dårejokes. Det kunne være filmens force, hvis den i øvrigt havde haft mere på hjerte end båtnakket idioti.

  Falder til jorden
  Men det har den ikke, og vittighederne falder som oftest helt til den støvede jord. Helt forfærdeligt bliver en "parodi" på Mark Twain, der laver hip hop-tegn og taler smart 2000-sprog.

  Vanviddet kulminerer
  Lidt bedre går det, når vanviddet kulminerer i Jorge Garcias tykkemands-volapyksprog, eller da Harvey Keitel mister hovedet, men fortsætter med at skyde vildt omkring sig. Filmen er som helhed meget dygtigt fotograferet - men det er i store træk også det eneste positive, man kan fremhæve.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024