Outrage (1998)

  Tre teenagedrenge søger spænding ved at røve bilradioer, men efter at være blevet grebet på fersk gerning af en mand, ønsker bandens leder en grufuld hævn.


  UNGE NU OM DAGE...

  Rob Lowe medvirker i endnu en blandt mange temmelig uinteressante tv-film, denne gang dog i en af de bedre af slagsen - alt er relativt! Interessant nok er Francis Ford Coppola executive producer.

  Forfulgt og chikaneret
  Forsikringssælgeren Tom Casey kæmper for at klare sig økonomisk, mens konen venter gravid derhjemme. Da Tom efter et par irriterende indbrud i sin bil begynder at forfølge tre unge hærværksudøvere, slår de igen med omfattende chikane. Det skal dog hurtigt vise sig, at så længe Tom ikke kan bevise noget, så er han ilde stedt.

  Uundgåelig rettsag
  Et par smutture rundt om retssalen er jo næsten uundgåeligt i amerikanske tv-film, og man priser sig lykkelig for, at man ikke selv er amerikaner og roder rundt i den pløremølle. Moralen er klar i historien men er trukket til det yderste af en irriterende masse dumme mennesker, der alle handler forkert.  Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  1998, Canada, USA, Thriller, Drama, Teenagere, 90 min.

  Dansk titel: ladt pistol, En (tv)
  Instr: Robert Allan Ackerman Prod: Preston Fischer Manus: Ellen Weston Foto: Tobias A. Schliessler Klip: Ralph Brunjes Mus: David Mansfield