That Thing You Do! (1996)

  En gruppe ambitiøse unge musikere kommer helt til tops, men kan ikke klare presset.


  UNG ROCK OG RUL

  Tom Hanks' instruktørdebut er fyldt med talent - både på skuespillerfronten og i teknikken - men historien er tung at danse med til ekstremt iørefaldende musik, som man ikke kan undgå at få på hovedet.


  Fra popularitet til landeplage
  En lille gruppe unge mænd har skrevet et hit, og under navnet "The Oneders" opnår de hurtigt popularitet. Popularitet bliver dog vendt til landeplage, da den garvede manager Mr. White (Tom Hanks selv) træder til og giver bandet en saltvandsindsprøjtning.
   

  Berømmelse på rekordtid

  På rekordtid opnår gruppen en placering blandt de syv bedste i USA. Sideløbende med at hitsangen "That Thing You Do" opføres igen og igen, følger vi gruppemedlemmernes civile liv. Og som så ofte set før indeholder disse unge skæbner stof til ny trådtrækkeri over emnet kærlighedskriser.

  Mange gentagelser
  Tom Hanks har med stor overbevisning "rekonstrueret" året 1964, hvor "The Oneders" turnerer. Skuespillerne kæmper en brav kamp for at holde gejsten oppe, men jo flere gange temaet har gentaget sig selv (og det gælder både filmens handling og det musikalske tema), jo mere synes spillet at flade ud i ingenting.  Anmeldt i 1998 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023