Storm of the Century (1999)

  På en afsides ø i USA trækker det op til storm. Midt i uvejret myrder en galning løs - en galning fra en anden dimension.


  STEPHEN KING-ÆVL

  Lige over fire timers ærgerlig tv-ævl fra Stephen King - det er kort og godt, hvad "Storm of the Century" udgør. Der ligger overhovedet ingen dybere mening bag denne åndsforladte historie, som Stephen King må have skrevet i en døs af gabeture.

  Ondskaben i egen høje person
  "Storm of the Century" er en miniserie, hvor ondskaben i egen høje person aflægger visit på en afsides beliggende ø midt under en voldsom snestorm. Og ondskaben nøjes ikke med at myrde. Da først øens politibetjent har buret ham inde, fortsætter ondskabens terror nemlig ufotrødent mod øens folk.

  Dårlige vibrationer
  Fra sin celle kan ondskaben således udsende "dårlige vibrationer", der gør folk kulrede og giver dem anledning til at begå selvmord. Nu er det op til de snarrådige overlevende at lægge en plan. Men kan det overhovedet lade sig gøre at overrumple ondskaben, når den kommer fra en anden dimension?

  Spild af tid
  Skuespillet er langt fra det værste ved denne tv-oplevelse. Historien lader til gengæld så meget tilbage at ønske, at man ikke ved, om man skal græde eller grine. Stephen King har flettet uanede mængder af sine egne værste klichéer sammen. Godt fire timer i selskab med sådan en gang ævl kan jo næsten ikke være andet end spild af tid.  Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024