The Scout (1994)

  En baseball-talentspejder sendes til Mexico, hvor han helt uventet finder jordens største talent. Men han viser sig også at være en underlig snegl.


  RÅPLAT SUPPEKOGERI

  En overgearet og alt andet end velspillende Albert Brooks fylder det meste i denne ekstremt tyndbenede komedie om baseball-talentspejderen Al, der tvinges til Mexico efter at have opstøvet et mislykket "talent".

  Talent i Mexico
  Helt uventet finder Al et enormt talent i Mexico, nemlig Steve Nebraska. Al tager selvfølgelig Steve med hjem, og han får hurtigt kontrakt med et af de største baseballhold i New York.

  I mental form
  Men Steve er ikke helt almindeligt skruet sammen, og han skal hurtigt vise sig at være svær at omgås. Al er kun ude efter de mange penge, som stortalentet kan indbringe ham, men han er nødt til at konsultere en psykolog for at få Steve i mental form.

  Indholdsløst
  Ind imellem en lille smule festlig, men i bund og grund fuldstændig indholdsløs. Værst er det dog, at Albert Brooks allerede efter fem minutter bliver for meget for tilskueren. Han er ganske enkelt bare ikke god i denne film.  Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1994, USA, Komedie, Sport, 105 min.

  Dansk titel: Talentspejderen
  Instr: Michael Ritchie Prod: André E. Morgan, Albert S. Ruddy Manus: Andrew Bergman, Albert Brooks, Monica McGowan Johnson Baseret på: forlæg af Roger Angell Foto: László Kovács Klip: Pembroke J. Herring, Don Zimmerman Mus: Bill Conti