The Boost (1988)

  Et ungt og meget naivt par søger rigdom og lykke for enhver pris, men måske prisen alligevel bliver for høj.


  ET STUDIE I TOTAL NAIVITET

  James Woods og Sean Young er de bærende kræfter i denne tyndbenede klichéfortælling om et ungt pars langsomme, men sikre fald mod afgrunden. Begge er de voldsomt naive og vil gøre alt for at opnå rigdom og popularitet.

  Kokain i brede baner
  Kokainen bliver hurtigt deres foretrukne næringsmiddel, da først de har fået pengene til det gennem omfattende skattefusk. Nu er der kun en vej frem, og det er tilbage!

   

  Op- og nedture

  Parret bliver sammen i op og -nedture lidt endnu, men det er en stakket frist, da kokainmisbruget snart påvirker dem begge i en sådan grad, at det bliver decideret livsfarligt.

  Overstadig historie
  En lettere overstadig og gennemskuelig historie giver filmen for kort lunte, og den er brændt ud allerede efter en halv time. Den bærende kærlighedshistorie bliver aldrig rigtigt nærværende: Misbrug og overforbrug er filmens ensidige tema, men det vedkommer næppe mange, da det er stift og monotont gengivet.  Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1988, USA, Action, Drama, Romantik, 95 min.

  Dansk titel: Farlige ambitioner
  Instr: Harold Becker Prod: Daniel H. Blatt Manus: Darryl Ponicsan Baseret på: bog af Ben Stein Foto: Howard Atherton Klip: Maury Winetrobe Mus: Stanley Myers