Ice Age (2002)

  En broget flok af animerede dyr rejser langt for at frelse en lille baby. Vi befinder os i nærheden af istiden.


  FESTLIG ANIMATIONSFILM

  Så har vi set dét med: En talende mammut på grænsen til istiden. "Ice Age" er en festlig animationsfilm, der først og fremmest overlever på sin sorte og lidt barske humor samt en ganske forførende streg. Mammutten Manfred får mod sin vilje følgeskab af det lille slagfærdige dovendyr, Sid, og den forræderiske sabeltiger, Diego.

  Sammentømret dyreflok
  Efterhånden bliver denne brogede lille dyreflok tømret godt sammen, først og fremmest fordi de bliver nødt til at redde en lille baby, der er blevet væk fra sin familie.

  Træk på smilebåndene
  Der er god grund til at trække på smilebåndene undervejs. Det er i bund og grund en sund humor, som "Ice Age" baserer sig på. Af og til er der barske indslag, som absolut ikke er egnet for mindre børn, men i følgeskab med voksne kan det lige gå.

  Livlig dyredialog
  Dialogen dyrene imellem er endog meget livlig, og stemmerne bag lever sig virkelig ind i "rollerne", til stor fornøjelse for især voksne tilskuere.

  Flot animeret
  "Ice Age" er imponerende flot animeret med mange ambitiøse "kamerature", suppleret af David Newmans standard-Hollywood-filmmusik.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023