One Night at McCool's (2001)

  En hysterisk sexet kvinde forfører alle mænd omkring sig, og det har hun en ganske finurlig hensigt med.


  PLETVIS FESTLIG KOMEDIE

  Pletvis festlig komedie, der rider med på dén bølge af moderne og trendy skrevne komedier, der præger Hollywood i disse tider. Den sexede kvinde, Jewel, giver den gas på alle charmekanaler, da hun støder ind i bartenderen, Randy. Der skal ikke gå mange øjeblikke, før de dyrker hed sex.

  Sexkilling på spil
  Vi følger nu Randys oplevelser i tilbageblik. Randy sidder i en bingohal og fortæller sin historie til mellemanden, Mr. Burmeister, der begynder at savle bare ved at høre om Jewel. Politimanden, Dehling, og den sextossede, Carl, falder også i sexkillingens net - og det er underholdende morsomt.

  Erotisk manifestation
  Jewels raffinerede spil med de mange mænd, som hun forfører, udgør filmens velovervejede friskhed. De stærkeste øjeblikke ligger i portrættet af hende, der i dén grad gør sig lækker for mændene. En fræk og humoristisk erotisk manifestation.

  Liderlig mellemmand
  Michael Douglas, der også er medproducer på filmen, har et par rimeligt gode øjeblikke som liderlig mellemmand, der får hele historien fortalt af filmens uheldige hovedperson.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2001, USA, Komedie, Romantik, Biler på film, 100 min.

  Dansk titel: En aften på McCool's
  Instr: Harald Zwart Prod: Michael Douglas, Allison Lyon Segan Manus: Stan Seidel Foto: Karl Walter Lindenlaub Klip: Bruce Cannon Mus: Mark Shaiman