Any Old Port in a Storm (1973)

  En rig vinkender myrder sin bror, der vil sælge virksomheden. Men hvordan knækker kriminalbetjenten Columbo morderens alibi?


  MORD I VINKÆLDEREN

  Columbo, sæson 3:

  Lovely But Lethal (1973)

  Any Old Port in a Storm (1973)

  Candidate for Crime (1973)

  Double Exposure (1973)

  Publish or Perish (1973)

  Mind Over Mayhem (1973)

  Swan Song (1973)

  A Friend in Deed (1974)

   

  To brødre driver sammen en større vinhandel, men der er stor uenighed om traditioner og økonomi, derfor slår den ældre bror Adrian Carsini den yngre bror ihjel.

  I kødet på den mistænkte
  Kriminalbetjenten Columbo er hurtigt i kødet på den mistænkte og bruger karakteristisk ualmindelige metoder i sit opklaringsarbejde. Denne episode hører til blandt de bedre. Historien er meget underholdende, personerne interessante og udviklingen relativt uforudsigelig.

  Som lyn og torden
  Peter Falk og Donald Pleasence spiller med lyn og torden og er tæt ved at udgøre det allerbedste opklarer/forbryder-team i tv-serien. Pleasences sammenbidte Adrian Carsini er fyldt med en ubestemmelig nerve, og den formidler han forrygende friskt og underfundigt humoristisk.

  Spændende mystik
  Der hviler en spændende mystik over Carsinis vininteresse, og Columbos ihærdige forsøg på at lære sig vinverdenens terminologi og traditioner skal vise sig at blive udslagsgivende for hele sagen.

  Et godt samarbejde
  Det gode samspil mellem Falk og Pleasence bliver understreget i den utraditionelle slutning, hvor helt og skurk skåler i en af skurkens flasker for "godt samarbejde".  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023