Any Old Port in a Storm (1973)

  En rig vinkender myrder sin bror, der vil sælge virksomheden. Men hvordan knækker kriminalbetjenten Columbo morderens alibi?


  MORD I VINKÆLDEREN

  + PLUS: spil | mystik | overraskende
  -MINUS: -

   

  To brødre driver sammen en større vinhandel, men der er stor uenighed om traditioner og økonomi, derfor slår den ældre bror Adrian Carsini den yngre bror ihjel.

  I kødet på den mistænkte
  Kriminalbetjent Columbo er hurtigt i kødet på den mistænkte og bruger velkendt ualmindelige metoder i sit opklaringsarbejde. Denne episode hører til blandt de bedre. Historien er meget underholdende, personerne interessante og udviklingen relativt uforudsigelig.

  Som lyn og torden
  Peter Falk og Donald Pleasence spiller med lyn og torden og er tæt ved at udgøre det bedste opklarer-forbryder-team i tv-serien. Pleasences sammenbidte Adrian Carsini er fyldt med nerve, og det formidler han forrygende friskt og underfundigt humoristisk.

  Spændende mystik
  Der hviler en spændende mystik over Carsinis vininteresse, og Columbos ihærdige forsøg på at lære sig vinverdenens terminologi og traditioner skal vise sig at blive udslagsgivende for hele sagen.

  Et godt samarbejde
  Det gode samspil mellem Falk og Pleasence bliver understreget i den utraditionelle slutning, hvor helt og skurk skåler i en af skurkens flasker for "godt samarbejde".  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2021

  Fakta om filmen

  1973, USA, Krimi, Drama, Columbo, 72 min.

  Dansk titel: Mord mellem brødre
  Instr: Leo Penn Prod: Robert F. O'Neill Manus: Stanley Ralph Ross Foto: Harry L. Wolf Klip: Larry Lester, Buddy Small Mus: Richard DeBenedictis