Beck: Okänd avsändare (2002)

  En ihærdig journalist graver i en historie om store millionbeløb, og det gør ham til skydeskive. En svær sag for Beck.


  SVENSK DRAMA UDEN BID

  En arbejdsløs journalist får pludselig et tip, der giver ham både modet og arbejdet tilbage. Men tippet kan bringe ham i større farer, end han egentlig er klar over.

  Taget af kassen
  Det viser sig, at et større firma, der opererer i Murmansk i det nordlige Rusland, har taget af kassen fra nogle EU-bidrag. Beløb på nærmere 160 millioner kroner.

  Nordisk nerve savnes
  Imens er kriminalbetjent Beck og hans stab af drabsefterforskere i fuld gang med at indhente oplysninger, der kan hjælpe i opklaringen af et mord på en revisor i Arlanda lufthavn i Sverige. Efterhånden peger både politiets og journalistens spor i den samme retning. Endnu en underholdende Beck-episode, om end langt fra den bedste. Der er ikke den samme nordiske nerve i denne historie, som man ellers kender det fra Beck.

  Stive replikker
  Replikkerne er stive og konstruerede, skuespillerne tager form derefter. Slet ikke normal Beck-standard.  Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2002, Sverige, Krimi, Thriller, 90 min.

  Dansk titel: Beck: Afsender ukendt (tv)
  Instr: Harald Hamrell Prod: Lars Blomgren, Börje Hansson Manus: Rolf Börjlind, Cecilia Börjlind Baseret på: karakterer af Maj Sjöwall og Per Wahlöö Foto: Olof Johnson Klip: Sebastian Amundsen Mus: Adam Nordén