Californication [1] (2007)

  En midaldrende forfatter brænder sit lys i begge ender med masser af damer og druk, men i virkeligheden er det ekskonen, han vil have tilbage.


  PROMISKUØSITET

  Festligt, politisk ukorrekt og totalt sexo-dramatisk folder David Duchovny sig ud i første sæson af denne komisk vanedannende serie.

  Raffineret underholdning
  Første sæson udgør i hvert fald solidt raffineret underholdning på et niveau af direkte og uindpakket, vulgær humor, som man ikke lige havde ventet fra USA.
   

  Alvorlig skriveblokering

  Den populære forfatter Hank Moody har en alvorlig skriveblokering, men det går ikke ud over hans sexliv. Konstant har han nyt og oftest ungt kød mellem benene, men bag den liderlige facade gemmer han alligevel på en drøm om igen at flytte sammen med ekskonen og teenagedatteren for at lege kernefamilie.

  Bramfrit
  Første sæson vinder først og fremmest på den omtalte bramfrihed. Man forundres og forføres af den hæsblæsende stribe af eksplicit ekstremisme ud i promiskuøsitet og forfatterens åbenmundede frækhed over for alt og alle. Det kræver en indre fræk slagtehund hos tilskueren selv at kunne kapere og værdsætte stilen, men er man til dét, er underholdningen og de gode grin hjemme.  Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2007, USA, Komedie, Drama, Romantik, 336 min.

  Dansk titel: Californication [1. sæson] (tvs)
  Instr: Stephen Hopkins, Scott Winant, Michael Lembeck, Bart Freundlich, Ken Whittingham, Tucker Gates, Scott Z. Burns, John Dahl, David Von Ancken Prod: Tom Kapinos Manus: Tom Kapinos Foto: Michael Weaver Klip: Shannon Mitchell, Kevin D. Ross Mus: Tyler Bates, Tree Adams