Murphy's Law (1986)

  En sammenbidt og drikfældig betjent knytter uventede bånd med en ung og grovkæftet kvinde på flugt fra en ubegrundet mistanke.


  DISCOUNT-ACTION

  Tidstypisk 80’er-action fra hylden med discountfilm: "Murphy’s law" har øjeblikke af charmerende friskhed men fungerer ikke som helhed.
   

  Af den hårdkogte slags

  Politimanden Jack Murphy er af den hårdkogte slags, komplet med lommelærke i inderlommen og fingeren siddende løst på aftrækkeren. Mod sin vilje får han en særdeles grovkæftet ung kvinde på slæb. Hun har testet hans tålmodighed flere gange - ikke mindst efter at have stjålet hans bil.

  Vild jagt
  Med fem-seks bandeord i hver sætning er hun en prøvelse af de helt store for Murphy. Alligevel bliver de en slags makkere, da Murphy af korrupte kolleger jages vildt gennem byen.

  Hjernedøde replikker
  Hvad de ikke har kunnet finde på af hjernedøde replikker til Murphys unge plageånd - det går næsten over i filmhistorien i sin sofistikerede idioti.

  Sprøde overdrivelser
  Der er alt for langt mellem bare den mindste smule charme. Man kan more sig over det eklatant tidstypiske og de til fuldkommenhed sprøde overdrivelser.  Anmeldt i 2013 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  1986, USA, Action, Krimi, 100 min.

  Dansk titel: Murphy's Law
  Instr: J. Lee Thompson Prod: Pancho Kohner Manus: Gail Morgan Hickman Foto: Alex Phillips Klip: Peter Lee Thompson, Charles Simmons Mus: Marc Donahue, Valentine McCallum