Erased (2012)

  En dygtig agent erfarer pludselig, at hele hans arbejdsliv og identitet er blevet slettet, og sammen med teenagedatteren er han nu i livsfare i Belgien.


  CTRL+ALT+DELETE

  Helt afgjort hurtigt glemt thriller, der dyrker sit topmoderne og højteknologiske set up i en uinspireret perfektionisme. Agenten Ben Logan har mange jern i ilden og føler sig uundværlig i alle sine hektisk hemmelige gerninger. Men en dag åbner han døren til kontoret – og alt er væk!


  Forsvundet fra Jordens overflade
  Og ikke nok med det: Ben Logan er rent teknisk også forsvundet. Slettet fra Jordens overflade – ukendt i alle systemer. Tilbage er kun teenagedatteren, Amy, der bliver hans trofaste følgesvend gennem actionmættet ild og vand i en søgen efter forklaring og retfærdighed.

  Usandsynligheder i kø
  Filmen har en vis fremdrift i sine kamp-flugtscener gennem belgiske storbyer: "Erased" udspiller sig i Bruxelles og Antwerpen. Men det er stort set også det eneste fascinationsmoment i den fladpandede historie, hvor usandsynlighederne står i kø fra ende til anden – uden at formå at udvikle den helt basale inspiration i action og drama.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2012, USA, Thriller, Action, Teenagere, 100 min.

  Dansk titel: Erased
  Instr: Philipp Stölzl Prod: Claude Léger, Adrian Politowski, Karl Richards, Jonathan Vanger Manus: Arash Amel Foto: Kolja Brandt Klip: Dominique Fortin Mus: Jeff Dana