Ball's Out: Gary the Tennis Coach (2009)

  En professionel tennisspiller har lagt ketsjeren på hylden, men fristes af trænertjansen på en gymnasium, hvor han også er pligtopfyldende pedel.


  SKÆV CHARME

  Opskruet slapstick med kant: "Ball's Out" overrasker med sin skæve charme i en historie, der bestemt ikke hører til i den dybere ende.


  Den nye træner
  Den tidligere professionelle tennisspiller Gary Houseman overtales til at tage tjansen som træner for et gymnasiehold. Han er allerede pedel på skolen, og snart bliver han bidt af opgaven med at få det dårlige hold gjort til vindere.

  Eksplicit skævt
  Ikke en udpræget krampelatterfilm, men "Ball's Out" har en sund, syret humor, der ind imellem overrasker i sin eksplicit skæve vinkling. For at vise, hvad han synes om tennisholdets tidligere resultater, smider Gary papirerne på tennisbanen og brækker sig ud over dem. Et billede, der er til at tage og føle på.

  Følt absurd
  Seann William Scott bærer i vid ustrækning filmen med sin følt absurde hovedrollepræstation. Her er sans for det vanvittige, og der bliver ikke gået på kompromis.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  2009, USA, Komedie, Farce, Sport, Teenagere, 92 min.

  Dansk titel: Ball's Out: Gary the Tennis Coach
  Instr: Danny Leiner Prod: Michael G. Nathanson, John Penotti, Seann William Scott Manus: Andy Stock, Rick Stempson Foto: Rogier Stoffers Klip: Matthew Rohrs Mus: John Swihart
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation