Nicky Deuce (2013)

    En ung mand kommer i feriepleje hos sin ukendte familie, og han blomstrer op i dén tro, at han har fingeren på en ikke-eksieterende mafiapuls.


    TÆNKT MAFIA

    I denne familievenlige mafiakomedie spindes der ender over Sopranos-tv-serien: Selveste James Gandolfini optræder i en birolle, en af hans sidste.

    Ikke meget mafia
    Ikke at der er meget mafia at komme efter. Det er mest noget, der foregår inde i hovedpersonen, Nicholas Borelli den Andens, hoved. Da han kommer i sommerpleje hos sin hidtil ukendte familie, tror han, at han har gennemskuet en lyssky og kriminel forretning, og snart vokser han selv med opgaven i den tro, at han er en hård banan.

    Overkommelig kriminalkomik
    Med blot en times spilletid er "Nicky Deuce" yderst overkommelig kriminalkomik, der ind imellem rammer noget af det rigtige i sin omgang med mafia-klichéerne.

    I den lette ende
    Vi befinder os bestemt i den lettere ende, men veloplagt skuespil i fin scenografi gør alligevel tv-filmoplevelsen temmelig levende.



    Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    2013, USA, Canada, Komedie, Krimi, 62 min.

    Dansk titel: Nicky Deuce (tv)
    Instr: Jonathan A. Rosenbaum Prod: Ric Nish Manus: Andy Callahan Foto: John Dyer Klip: Chantal Lussier Mus: Ramachandra Borcar