Expelled (2014)

  En velskabt teenagedreng er fast besluttet på at pjække sig til topkarakterer, uden at hans forældre får mistanke om hans øgede frihed.


  DUMT & LIDT SØDT

  Internetfænomenet- og lækkerbiskenen Cameron Dallas køres her i stilling i en første hovedrolle på film: og hvad er mere oplagt end at spille på alle Dallas’ talenter som fx det indtagende smil og den veldrejede krop?

  Teenagepige-målrettet
  Således fortæller denne gennemskueligt teenagepige-målettede komedie historien om gymnasiedrengen Felix, der bestemt ikke gider spilde sin tid med skolearbejde.

  En A Student?
  Så han sørger for at blive smidt ud af skolen - uden at hans stræberiske forældre finder ud af det. De skal blive i dén tro, at Felix er en A Student, og her har knægten en helt særlig og udspekuleret plan.

  Oplagt charme
  Cameron Dallas er faktisk ikke nogen dårlig skuespiller. Hans Felix-rolle er konstrueret ud fra den oplagte charme, og de mange direkte monologer ind i kameraet er hjertesmeltere for alle med appetit på uskyldig men forførende flirt.

  Badebukse-sekvens
  Selvfølgelig har man også sørget for en sekvens med Cameron kun iført badebukser. Med swimmingpoolens vand perlende ned over struttende brystvorter og den ultimative six pack går man ikke helt fejl hos målgruppen.

  Uskyldig underholdning
  Filmens historie er helt igennem tynd og også temmelig latterlig. De fleste skuespillere er præget af det uskønt kiksede, men "Expelled" udgør alligevel uskyldig og lidt sød underholdning.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2019

  Fakta om filmen

  2014, USA, Komedie, Teenagere, 85 min.

  Dansk titel: Expelled
  Instr: Alex Goyette Prod: Alex Goyette, Shauna Phelan, Brian Robbins Manus: Alex Goyette Foto: Jan Michael Del Mundo Klip: Josh Noyes
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation