Contaminated Man (2000)

  En skrækindjagende og dødbringende virus er sluppet løs i en syg mand. Han må stoppes for enhver pris.


  UINSPIRERET MULTIACTION

  En ganske dramatisk film - men desværre også uden forløsning. Alle ingredienser er ellers tilstede: Den sørgende enkemand David R. Whitman jager den frustrerede Joseph Müller gennem land og by i Østeuropa.

  Dødbringende virus
  Müller skal forhindres i at sprede en meget dødbringende virus. Den smitter via berøring og er et resultat af en frygtelig ulykke på et kemisk laboratorium.

  Sømmet i bund
  Whitman træder sømmet i bund, men kommer hver gang for sent, og den inficerede mand vil under ingen omstændigheder give sig, før han har fået lov til at se sin familie. I baggrunden lurer en slem, slem og meget ond mand, der begynder at savle, hver gang han kommer på skudhold af stakkels Müller.

  Både og - og hverken eller
  Dramaet vil forstås ingen ende tage, og det hele kører som ventet helt af sporet i en sand eksplosion af overdimensionerede scener, der bliver både og - og hverken eller på samme tid.

  Frustrerende halvhjertet
  Skuespillet er præget af det tynde manuskript og Anthony Hickox' ambitiøse, men ukunstneriske inscenesættelse, der resulterer i en uligevægtig og frustrerende halvhjertet film.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2000, USA, Thriller, Drama, 93 min.

  Dansk titel: Danger Zone
  Instr: Anthony Hickox Prod: Konstantin Thoeren, Julia Verdin Manus: John Penney Foto: Bruce Douglas Johnson Klip: Liz Webber Mus: Michael Hoenig