Heartbeat (1993)

  Da en kvinde bliver gravid, går hendes mand helt amok. Det vil han ikke kendes ved. Heldigvis møder kvinden en mand, der er mere blød om hjertet.


  KÆRLIGHED I NØDEN

  Hvad gør en stakkels ulykkelig gravid kvinde, der er blevet brændt af af sin elskede ægtemand - bare fordi hun er gravid og har valgt at føde barnet? Det er det store spørgsmål i "Heartbeat", der er baseret på en roman af Danielle Steel.

  Sædvanligt oversukret
  I sædvanligt oversukret stil bliver vi ført ind i et univers, hvor den ene store ulykke afløser den anden, heldigvis kun for at blive afløst af den sande lykke - som dog skal så grueligt meget igennem, før den kan blive endelig.

  Stakkels gravid kvinde
  Den stakkels gravide kvinde møder nemlig en mand, der er villig til at elske og ære hende - og babyen, når den kommer. Også selvom han har både børn og ekskone at slås med.

  Stort set ligegyldig
  Filmen har sine øjeblikke at næsten ægte scener, men er stort set ligegyldig og kun brugbar i en snæver vending - men sådan nogle filmoplevelser er også rare engang imellem.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  1993, USA, Romantik, Drama, 90 min.

  Dansk titel: Hjertebanken (tv)
  Instr: Michael Miller Prod: Douglas S. Cramer, Dennis Hammer Manus: Jan Worthington Baseret på: roman af Danielle Steel Foto: Kees Van Oostrum Klip: David A. Simmons Mus: David Shire