Blow (2001)

  I de hårde stoffers ungdomsperiode i USA tjener en ung mand styrtende med penge på at importere illegalt.


  TOMGANG

  Johnny Depp leverer en pæn præstation i hovedrollen som den unge George Jung, der er heldig at få sat sig på et nicheområde, der er ved at blomstre op i hele vesten.

  Mangemillionær på pot
  Stadigt flere er i de sene 60'ere og tidlige 70'ere interesseret i at ryge pot og tage hårde stoffer. Det har George Jung opsnappet, og langsomt, men sikkert opbygger han et fantastisk netværk, der efterhånden gør ham til mangemillionær.

  Utrolig succes og dumdristighed
  "Blow" er historien om en enkelt mands utrolige succes - og utrolige dumdristighed. For eventyret kan ikke andet end ende galt, og det gør det da også, ganske som det hele tiden har været ventet.

  Gode takter hér & dér
  Der er gode takter hér og dér - bedst er filmens første halvdel, hvor gode persontegninger er i fokus. Der går dog efterhånden inflation i hele historien, og den drukner langsomt, men sikkert i tung tristesse og fuldt ud ventet deroute.

  Ingen sympati
  Det absolut største problem ved denne grundlæggende veldrejede film er, at man på intet tidspunkt føler sympati for filmens hovedperson, endsige interesserer sig for, hvad han render og laver.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024