Kiss the Girls (1997)

  En politimand trækkes ind i en gal seriemorders univers, da hans niece er forsvundet. Han får hjælp af et af morderens undslupne ofre.


  DYSTER THRILLER

  Sammenhængende film:
  Kiss the Girls (1997)
  Along Came a Spider (2001)

  En gal morder er løs. Han er vild med kvinder. Han kidnapper dem, udnytter dem og slår dem ihjel på en bestialsk måde.

  I morderens klør
  I kulissen kan den erfarne politimand, Alex Cross, kun se til, mens morderen myrder et ukendt sted i en mørk skov. Hans chancer for at finde sin savnede niece i levende live i morderens klør, forbedres dog, da et undsluppet offer er i stand til at komme med oplysninger, der kan føre Cross til morderens gemmested.

  Effektivt dyster
  "Kiss the Girls" er en effektivt dyster thriller, der skaber en rigtigt uhyggelig stemning, der godt kan gå hen og true aftenfreden i de små stuer.

  Kælderkoldt klamme billeder
  Skildringen af den gale morders indespærring af sagesløse kvinder er kold og kynisk, og instruktøren Gary Fleder har ramt noget af det helt rigtige med de kælderkoldt klamme billeder fra en fjern underjordisk "katedral". Morgan Freeman spiller med sædvanlig autoritet, men rollen er forholdsvis substansløs: en politimand jagter en morder, og det har vi set før.

  Veliscenesatte mord
  Det er de veliscenesatte øjeblikke i "selskab" med morderen, der for alvor sætter gang i filmen, selvom klichéerne effektivt begynder at afsløre, hvad vej filmen vil. Morgan Freeman gentog i 2001 rollen som Dr. Alex Cross i Lee Tamahoris miserable, Along Came a Spider.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024