Player (2013)

  En seriøs advokat mister 10 mio. i Sydfrankrig og fristes af sin gamle kostskoleven til at deltage i alle tiders pokerspil.


  FAIR FARCE

  Med masser af energi serveres her en kæk farce, hvor Rasmus Bjerg og Casper Christensen sættes sammen som nyt komikerpar.

  Tilforladeligt
  Det er i sandhed ikke en film, man ville skrive hjem fra Sydfrankrig om. Ikke desto mindre fungerer historien om advokaten, der trænger til at løsne op, og som i Sydfrankrig via omveje finder vej til en ny og bedre tilværelse, ganske tilforladeligt.

  Bjerg er bedste kort
  Rasmus Bjerg er filmens bedste kort. Han formår at holde filmen på et anstændigt spor, mens Casper Christensen 100 % spiller på sin Klovn-karakter, komplet med ivrig omtale af fisse.

  Hjemligt udviklet humor
  Optagelserne i det sydfranske giver naturligvis filmen en art international farve, men det er den hjemligt udviklede humor, der tilfører den bedste energi. Knap så interessant - og hen imod slutningen en tand for plat - er hele den urklassiske udvikling hos advokaten fra mappedyr til menneskelig.

  Uinspireret
  Biroller udfyldes med blandet succes. Ellen Hillingsø og Lars Brygmann danner uinspireret par som supersvindlere. Helt forventeligt pumper en evigt spradebasset musik konstant i baggrunden.  Anmeldt i 2013 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2013, Danmark, Komedie, 90 min.

  Dansk titel: Player
  Instr: Tomas Villum Jensen Prod: Malene Blenkov, Michael Schønnemann Manus: Marie Østerbye Foto: Sebastian Blenkov Klip: Anders Villadsen Mus: Flemming Nordkrog