Sick Girl (2006)

    En nørdet, lesbisk insektforsker gaber over mere, end hun kan klare, da et hidtil ukendt insekt indtager hendes stuer.


    KRYB MED KRYB PÅ

    Gyserinstruktøren Lucky McKees bidrag til "Masters of Horror"-serien rummer flere af McKees kendetegn – og faste skuespillere – men bærer også præg af det lidt ufærdige i det knap timelange episodeformat.

     

    Helt ubeskriveligt akavet og genert

    Angela Bettis er den helt ubeskriveligt akavet-generte insektforsker Ida Teeter, der har lejligheden fuld af kryb af diverse observans. Men dem får hun verfet til side, da hun får det smækre kærestepotentiale, Erin Browns Misty, med hjem. Og dog... et ganske særligt og hidtil ukendt insekt viser sig at være løs i lejligheden – med yderst gustne hensigter!

     

    Ingen vej tilbage

    Da først det skumle insekt har taget bolig i Misty, er der ingen vej tilbage. Men måske er det slet ikke det værste, der kan ske for en, der er insektnørd til fingerspidserne?

     

    Noget stilistisk skinger

    "Sick Girl" er noget skinger i både den visuelle og lydmæssige indpakning. Oceaner af musik og popsange (episoden har hele tre Music Supervisors tilknyttet) sørger for et lydbillede af de mere anmassende.

     

    Alt andet end smuk

    Den visuelle stil er alt andet end smuk, hvilket selvsagt kan have sin charme, når gys har en hensigt med at være grynet og ufokuseret. Men i "Sick Girl" hopper kæden af flere steder.

     

    Let manieret spil

    Spillet er til den let manierede side, og ingen af de implicerede formår rigtig at brænde igennem i episodeformatets hurtigt afsluttede spændingsophobning- og udledning.



    Anmeldt i 2023 af Tobias Lynge Herler
    © Philm.dk 1992-2024

    Fakta om filmen

    2006, USA, Gyser, Thriller, Homoseksuelt tema, Dyr på film, Børn på film, 56 min.

    Dansk titel: Sick Girl
    Instr: Lucky McKee Prod: Bo Altherr, Lisa Richardson, Tom Rowe Manus: Sean Hood, Luck McKee Foto: Attila Szalay Klip: Andrew Cohen Mus: Ben Boyer, David Lopez, Jammes Luckett