From Paris with Love (2010)

  En agentspire i Paris drømmer om virkelig action, og det får han, da en skydegal amerikaner kommer til byen og vil standse et terrornetværk.


  RENDYRKET CRAP

  Uinspireret, decideret dum og udpræget proletar-humoristisk actionfilm, der efter en acceptabel start snart er komplet vævet som et stykke rendyrket crap. James Reece er assistent for ambassadøren i Paris men drømmer om at gøre karriere som undercoveragent for CIA. Så da han får chancen for at danne par med en anarkistisk amerikansk agent, tøver han ikke.

  Væmmelige terrorister
  Snart er Reece midtpunkt i en optrævling af et væmmeligt terrornetværk og ville egentlig ønske, at han sad bag et skrivebord - men nu er der ingen vej tilbage.

  Fladpandet
  John Travolta træder ind i handlingen med en vis portion dumsmart finurlighed men forsvinder hurtigt i plottets klistret fladpandede action, der absolut ikke har andet på menuen en bar røv og gummisko.

  Under lavmål
  Humoren er på et niveau langt under lavmål - dog givet til glæde for et særligt publikum. Dette her er virkelig actionidioti på et omvendt ophøjet niveau.  Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2010, Frankrig, Action, Krimi, Thriller, 92 min.

  Dansk titel: From Paris with Love
  Instr: Pierre Morel Prod: India Osborne, Virginie Silla Manus: Adi Hasak Baseret på: historie af Luc Besson Foto: Michael Abramowicz Klip: Frédéric Thoraval Mus: David Buckley