The Sopranos [2] (2000)

  En hårdkogt italiensk-amerikansk gangster begynder i al hemmelighed at gå til psykiater, mens tingene spidser til i hans kriminelle hverdag.


  BENHÅRD BRANCHE #2

  Sammenhængende i denne serie:
  The Sopranos [1] (1999)
  The Sopranos [2] (2000)
  The Sopranos [3] (2001)
  The Sopranos [4] (2002)
  The Sopranos [5] (2004)
  The Sopranos [6] (2007)

  Lidt mere under huden og langt mere psykologisk nerve: Anden sæson af "The Sopranos" skruer op for intensiteten og ned for begynderfamleriet og lufter sit sande mafioso-jeg.

  Komplet uforudsigelige mænd
  De centrale mandlige spillere har børstet usikkerheden af de gennemgyselige polotrøjer og former i højere grad kantede personligheder med komplet uforudsigelige adfærdsmønstre. James Gandolfini leder som førerkoen Tony Soprano, men han er langt fra alene om at være psykopat i fåreklæder.

  Magtbegær
  Anden sæson lykkes bedre med at få flettet magtbegæret og samvittighedsløsheden sammen med det let til jævnt dysfunktionelle familieliv, der på overfladen gerne skal syne af normalitet.

  Usødet barskhed
  Og for første gang i serien stikker den usødede barskhed snuden frem i form af forskellige rå begivenheder affødt af endnu mere rå beslutninger og handlinger. Sæsonafslutningen er stærk og giver i meget høj grad appetit på mere.  Anmeldt i 2015 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2000, USA, Krimi, Drama, Børn på film, Teenagere, 650 min.

  Dansk titel: The Sopranos [2]
  Instr: David Chase, John Patterson, Allen Coulter, Timothy Van Patten, Henry Bronchtein, Lee Tamahori, Martin Bruestle Prod: Martin Bruestle m.fl. Manus: David Chase m.fl. Foto: Phil Abraham, Alik Sakharov, William Coleman Klip: Sidney Wolinsky m.fl. Mus: Will Edwards
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation
  Priser
  • GG-N - Bedste tv-skuespillerinde (Bracco)
  • GG-N - Bedste tv-skuespillerinde (Falco)
  • GG-N - Bedste tv-skuespiller (Gandolfini)