Random Hearts (1999)

  Efter et flystyrt går det op for en politibetjent, at hans kone var med ombord. Men sorgen afløses hurtigt af en trang til at afdække, hvorfor hun løj om sin rejse.


  DOBBELT BEGÆR

  Konens sidespring kommer som et chok for den travle politimand, Dutch Van Den Broeck. At han først erfarer ugerningen efter hendes død i et tragisk flystyrt gør ham ikke mindre arrig. Tværtimod indleder han et større efterforskningsarbejde på egen hånd. Det fører ham sammen med politikeren, Kay Chandler, hvis mand også omkom i flystyrtet. Dutch har regnet ud, at Kays mand må have været konens elsker.

  En forelskelse
  Kay er afvisende i starten, men bliver i længden nødt til at samarbejde med den ihærdige politimand. Det er dog mest fordi, hun forelsker sig og ikke så meget fordi, hun er interesseret i mandens gamle forhold.

  Dobbelt begær
  Sorg møder man overhovedet ikke i historien. Det handler slet og ret om begær, og hvad enten det er videbegær eller kødeligt begær, så er det noget, de to enkefolk kan mødes om på midten.

  Spændingen udebliver
  Instruktør Sydney Pollack har kun en tynd historie at arbejde med og et plot, der helt mangler spænding og ikke giver skuespillerne særligt store udfordringer. Kristin Scott Thomas er svag og anonym i sin kedelige rolle, ligesom Harrison Ford spiller forbavsende uinspireret.  Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024