The General's Daughter (1999)

  En militærmand med hård hud på hænderne sættes til at opklare mordet på en generals datter. Det bliver en farlig opgave.


  MILITÆR- OG ACTIONKLICHÉ

  John Travolta giver den hele action-armen i dette non-stop-kliché-brag af en actionkrimi. Han spiller den heftige militæragent, Paul Brenner, der sammen med assistenten, Sara Sunhill, sættes til at efterforske mordet på en ung militærkvinde. Hun var datter af general Joseph Campbell, der selvfølgelig hellere end gerne ser gerningsmanden fundet.

  Ihærdig opklaring
  Brenners og Sunhills opklaringsarbejde kommer ikke til at gå stille af sig, især fordi Brenner aldrig lader nogen løbe om hjørner med sig. Efterhånden står det klart, at der ligger en uhyggelig voldtægtsepisode til grund for mordet.

  Ligefremt & banalt
  Barskt og hårdkogt men ligefrem og banal action, der er ideelt som ren underholdning. John Travolta er pænt overbevisende i en sammenbidt og svedende hævntørstig præstation, ligesom Madeline Stowe yder en overbevisende indsats.  Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  1999, USA, Tyskland, Krimi, Drama, Mystik, 111 min.

  Dansk titel: Generalens datter
  Instr: Simon West Prod: Mace Neufeld Manus: Christopher Bertolini, William Goldman Baseret på: roman af Nelson DeMille Foto: Peter Menzies Jr. Klip: Glen Scantlebury Mus: Carter Burwell