Columbo and the Murder of a Rock Star (1991)

  Kriminalbetjent Columbo er oppe imod en af landets mest populære forsvarsadvokater, der har myrdet sin rockstar-kæreste.


  FINURLIGT OG VELOVERVEJET

  +  PLUS: opfindsomhed | manus | spil | veloplagt

  -MINUS:

   

  Columbo, sæson 10:

  Columbo Goes to College (1990)

  Caution! Murder Can be Hazardous to Your Health (1991)

  Columbo and the Murder of a Rock Star (1991)

   

  Kriminalbetjent Columbo må udvise den største forsigtighed over for sin hovedmistænkte i denne pikante sag. Den hovedmistænkte er nemlig en af landets absolut mest succesrige og populære forsvarsadvokater – han har endnu aldrig tabt en sag!

  Ingen tvivl om morderen
  Alligevel toner Columbo frem på sin sædvanlige måde, for han er næppe på noget tidspunkt i tvivl om, hvem, der er morderen. Det drejer sig om mordet på en rockstjerne, iscenesat således, at elskeren har kvalt hende i elskovssengen. Men forskellen på to champegnepropper afslører advokaten.

  Historisk arrogant skurk
  Spændingen trækkes i fascinerende grad i denne episode – den nærmest historisk arrogante forsvarsadvokat forstår virkelig at sno sig. For eksempel kommer Columbo på overarbejde, da der pludselig dumper et alibi ned fra himlen: Den mistænkte har fået en fotograferet fartbøde på gerningstidspunktet.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2022

  Fakta om filmen

  1991, USA, Krimi, Drama, Columbo, 90 min.

  Dansk titel: Mordet på en rockstjerne
  Instr: Alan J. Levi Prod: Todd London Manus: William Read Woodfield Foto: George Koblasa Klip: Richard Bracken Mus: Steve Dorff