Snatch (2000)

  En overtatoveret irsk bokser fejer alle modstandere ud af ringen, men det vil promotoren ikke finde sig i.


  SPRÆLSK USÆDVANLIGHED

  En trendy komedie, der hopper og danser, så man bliver fuldstændig bims i knolden. Det er "oppe i tiden" at skabe disse smarte film, der benytter sig af voldsomt tidskrævende klippeprocesser, der tilsyneladende er med bare for at imponere det trænede øje.

  Visuel galop
  Gudskelov er der en historie til at understøtte denne visuelle galop. Selvom historien har en tendens til at hoppe med på rytmen, så rummer den samtidig en stribe ganske finurlige og egentlig befriende morsomme sekvenser.

  Får sin sag for
  Hovedpersonen Turkish får sin sag for, da en veltatoveret irsk bokser med uforståelig dialekt fejer alle modstandere ud af ringen. Det må der gøres noget ved, helst via bestikkelse, men det går den irske bokser ikke med til.

  En kompliceret affære
  Historien i denne film er en ganske kompliceret affære. Det tjener derfor ikke det store formål at referere den. Egentlig kan man kun anbefale, at man sætter sig og oplever "Snatch", der på alle måder er en visuel film, der rummer så store overraskelser og raffinementer på billedsiden, at det er ganske underholdende - og her og der meget morsomt.  Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2023