Coins in the Fountain (1990)

  Glade midaldrende amerikanske veninder tager til Rom for at score. Men da det lykkes, er det så i virkeligheden det, de vil?


  FJOLLET PIGEFJANT

  Glade og måske en smule oversminkede amerikanske midaldrende veninder tager til Rom, hvor de håber at kunne score nogle lækre mænd.

  En tur i kanen - og hvad så?
  Leah møder sin gamle italienske flamme, og snart er de i kanen sammen. Men da det kommer til stykket, er det måske alligevel ikke dét, som Leah vil - og sådan har de andre succesrige kvinder det også.

  Gennemsyret overfladisk
  En gennemsyret overfladisk og lalleglad romantisk komedie, der er fuldkommen substansløs. Det værste er nok, at filmen tilsyneladende tager sig selv og sine dukkede hovedrolleindehavere alvorligt - det kan bare ikke lade sig gøre.

  Letløbende tøsemanuskript
  Der er mange gode grunde til at løbe skrigende bort, længe før man overhovedet er begyndt på denne film, men nogle vil sikkert finde tryg underholdning i det letløbende tøsemanuskript.  Anmeldt i 2004 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  1990, USA, Romantik, Drama, 90 min.

  Dansk titel: Kærlighedsfontænen (tv)
  Instr: Tony Wharmby Prod: Joseph B. Wallenstein Manus: Lindsay Harrison Foto: Tony Imi Klip: J. Benjamin Chulay Mus: Nan Schwartz Mishkin