Shooter (2007)

  En forhenværende elite-snigskytte har trukket sig tilbage i bjergene, men tager en ny opgave, der dog skal vise sig at være en fælde.


  SKUD I BØSSEN

  Klassisk højspændt konspirations-actionfilm, der leverer varen og sørger for "fast og fair" underholdning i to timer.
   

  Relativt ærligt

  Først og fremmest vinder filmen på sin relativt ærlige tilgang til det testosteronpumpede plot: Varen leveres i en stiv kuling af veltimet action uden al for megen overflødig indpakning.
   

  En ganske særlig opgave

  Den tidligere elite-snigskytte Bob Lee Swagger har trukket sig tilbage fra sit hårde job og bor nu alene med sin hund i den vilde natur. Men en dag står der pludselig en lille flok statsansatte og beder ham om at tage bare et lille job mere: Hvis han vil være så venlig at planlægge en henrettelse af den amerikanske præsident, så er han sød.

  På flugt
  Swagger tager imod opgaven og rejser på kryds og tværs af USA for at finde det perfekte sted at sende en kugle gennem præsidenten. Og alt dette gør han kun, fordi han er blevet lovet, at det skal fungere som en slags øvelse mod, at en reel henrettelse kan finde sted. Men han bliver narret, og snart er Swagger på flugt.

  Ligefrem formidling
  Rollerne er for stereotype til, at man kan hente meget saft hér. Filmens forcer ligger i den ligefremme actionformidling og flotte optagelser fra talrige amerikanske byer og toppen af et isbjerg.  Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024