Livvagterne [2] (2010)

  En lille gruppe hårdkogte PET-agenter med følelser under tøjet udfører svære og farlige opgaver på kryds og tværs af landegrænser.


  PET MED FUT

  Sammenhængende sæsoner:
  Livvagterne [1] (2008)
  Livvagterne [2] (2010)

  2. sæson af DRs trendy dramaserie "Livvagterne" fortsætter, hvor den 1. slap, men der opgraderes til et mere internationalt snit, hvor den ene eksotiske location efterhånden tager den anden.
   

  Sammenrystet agentgruppe

  Måske en anelse mere nervepirrende og virkningsfuldt end 1. sæsons noget famlende episoder kastes vi i 2. sæson ud i selskab med vores lille sammenrystede agentgruppe ud i farefulde opgaver, hvor grumme bagmænd ikke er blege for at skyde med koldt blod.

  Politiforherligende
  Serien har ikke ændret karakter. Der fortsættes ad det højdramatiske og politiforherligende spor, hvor ingen international opgave er for stor en mundfuld for det dygtigt trænede danske hold.
   

  Spejlblank overflade

  Som det har været kendetegnende gennem hele serien, helliges der ikke ret meget tid til at komme ind på livet af de enkelte personer. Karakteristikkerne er - ligesom de enkelte sagsforløb - præget af en spejlblank overflade, og derfor er det ikke den store identifikation, man får ud af de serielle møder med Jasmina & co.

  Små fine portrætter
  Det forhindrer ikke de enkelte skuespillere i at træde i karakter og udnytte små nuancer af rollerne til at bryde en anelse gennem det forudsigelige: og så tegnes der alligevel nogle fine små portrætter midt i det stålsatte arbejdsklima- og pres.
   

  Svulstig og overdramatisk

  Bedst er Thomas W. Gabrielsson, Ditte Gråbøl og Tommy Kenter. Jacob Groths musik er naturligvis ligeså svulstig og overdramatisk som altid, men den føles af en eller anden grund mindre dominerende end i 1. sæson.  Anmeldt i 2012 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2024

  Fakta om filmen

  2010, Danmark/TV, Krimi, Drama, 584 min.

  Dansk titel: Livvagterne [2. sæson] (tvs)
  Instr: Mikkel Serup, Mads Kamp Thulstrup, Hans Fabian Wullenweber Prod: Sven Clausen Manus: Mai Brostrøm, Peter Thorsboe Foto: Rasmus Heise, Lasse Frank Johannessen m.fl. Klip: Søren B. Ebbe m.fl. Mus: Jacob Groth
  Medvirkende
  • Et angiver en særlig god præstation
  • Et angiver en særlig dårlig præstation