Above Suspicion [3] (2011)

  En mand dræber sin plastikkirurg efter at have fået nyt ansigt. Så han er svært at kende, da en narkosag peger i hans retning flere år senere.


  FLAD 3’ER

  Sammenhængende i denne serie:
  Above Suspicion [1. Season] (tvs) (2009)
  Above Suspicion [2. Season] (tvs) (2010)
  Above Suspicion [3. Season] (tvs) (2011)

  Denne tredje sæson af mordgådedramaet med betjentene Travis & Langton er en skygge af de to forrige sæsoner.

  Masser af narko
  Med undertitlen, "Deadly Intent", fortæller sæsonen i tre episoder en umiddelbart slibrig historie om svig, kosmetiske operationer og masser af narko.

  Poppet fortællestil
  Men hvor de to første sæsoner var båret af det indre drama og store mængder elektricitet i både mordgåder og skuespil, er tredje sæson skuffende overfladisk og præget af en helt uforståeligt poppet fortællestil.

  Skrækkelig slow motion
  Det kommer blandt andet til udtryk i skrækkelige slow motion-tydeliggørelser eller flash backs i forbindelse med opklaringsarbejdets fremskridt.

  Dominerende musik
  For ikke at glemme den voldsomt dominerende musik. Det er virkelig et mystisk valg midt i en serie at ændre så drastisk på de narrative virkemidler.

  Danske biroller
  Sjovere er det at se både Stine Stengade og Bendikte Hansen i vigtige biroller som danske søstre, der ikke har meget til fælles.  Anmeldt i 2014 af Tobias Lynge Herler
  © Philm.dk 1992-2020

  Fakta om filmen

  2011, Storbritannien, Krimi, Drama, 130 min.

  Dansk titel: Above Suspicion [3. sæson] (tvs)
  Instr: Gillies MacKinnon Prod: Hugh Warren Manus: Noel Farragher, Lynda La Plante Baseret på: roman af Lynda La Plante Foto: Nigel Willoughby Klip: Anne Sopel