3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Columbo: Murder Under Glass (tv)
Columbo får rigtig god mad, mens han opklarer mordet på en italiensk superkok.
MORD PÅ MENUEN
Det bliver svært for Columbo at holde sig fra alle delikatesserne i denne episode. De kulinariske delikatesser vel at mærke. For Columbos hovedmistænkte i en mordsag er nemlig en berømt men blandt restauratørerne hadet madanmelder.

Opvartet af italienske kokke
Imens Columbo ihærdigt forsøger at samle beviser, bliver han vartet op af store italienske kokke, der serverer ham de mest udsøgte retter. Så er det pludselig lidt sjovere at være på arbejde.

Forgiftet vin
Morderen har ellers været særdeles snedig, idet han har forgiftet en flaske vin med en særlig japansk fiskegift, der skulle være så godt som umulig at spore, men for Columbo falder brikkerne langsomt og sikkert på plads..

Morderisk arrogance
Der er sædvanlig arrogance i morderens adfærd. Episoden spiller effektivt men lidt stereotypt på alle seriens klichéer, men man underholdes sædvanen tro herligt at hele atmosfæren.
Anmeldt i 2005 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Columbo: Murder Under Glass (tv)

Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7
Fakta om filmen
1978, USA, Columbo, 70 min
Dansk titel: Columbo: Mord under glas (tv)
Instr: Jonathan Demme Prod: Richard Alan Simmons  Manus: Robert Van Scoyck  Foto: Duke Callaghan  Klip: Gene Ranney  Mus: Jonathan Tunick  
Medvirkende:
Peter Falk (Lt. Columbo)
Louis Jourdan (Paul Gerard)
Shera Danese (Eve Plummer)
Richard A. Dysart (Max Duval)
France Nuyen (Miss Choy)
Antony Alda (Mario)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.