3472 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Desperate Trail, The
En kæk cowgirl slår sig sammen med en fræk cowboy. Sammen skal de prøve at undgå den onde sherif.
MIDDEL
"The Desperate Trail" har aldrig set et biograflærred - den kom direkte ud på video. Godt nok er den ikke specielt meget ringere end så mange andre middelmådige westerns, men der er alligevel en vis fornuft i ikke bare at bombardere biograferne med halvhjertede film.

Boy & girl
Linda Fiorentino og Craig Sheffer spiller henholdsvis girl og boy i den cow-duo, der i Det vilde Vesten skal forsøge at undgå den onde sherif og hans enorme lyst til at få dem begge hængt.

Snarrådighed & held
Der skal snarrådighed og en god portion held til - og i mellemtiden finder boy og girl sammen på vestens støvede sletter.

Kontant underholdning
Udmærket kontant underholdning, men man efterlyser en mere original historie, der tør bryde med westerngenrens gængse klichéer. Skuespillet lader en hel del tilbage at ønske, især er Linda Fiorentino længe om at blive varm.
Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Desperate Trail, The

Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7
Fakta om filmen
1994, USA, Western, 90 min
Dansk titel: nådesløse jagt, Den
Instr: P.J. Pesce Prod: Brad Krevoy  Manus: P.J. Pesce, Tom Abrams  Foto: Michael Bonvillain  Klip: Bill Johnson  Mus: Stephen Endelman  
Medvirkende:
Sam Elliott (Marshal Bill Speakes)
Craig Sheffer (Jack Cooper)
Linda Fiorentino (Sarah O'Rourke)
Frank Whaley (Walter Cooper)
John Furlong (Zeb Hollister)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.