3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Austin Powers: International Man of Mystery
Som en slags hjernedød udgave af James Bond laller en britisk agent rundt i USA efter at have været nedfrosset i tredive år.
DEN SEXFIKSEREDE AGENT

Sammenhængende film:
Austin Powers: international man of mystery (1997)
Austin Powers: The spy who shagged me (1999)
Austin Powers in Goldmember (2002)

Instruktør, manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver, Mike Myers, har godt nok en noget outreret form for humor. Pakket i imponerende, farvestrålende scenografi og kostumer kan humoren ind imellem synes en anelse appellerende, men i store træk må man erkende, at det simpelthen bare er for plat.

Nedfrosset i 30 år
Agent Austin Powers har været nedfrosset i tredive år, så da han tør op igen, er han selvsagt noget desillusioneret over halvfemsernes livsstil.

Sexfikseret ego
Sit gamle sexfikserede jeg bag et kikset ydre med overbid og lalleglade klæder har han imidlertid ikke glemt, så alle heste spændes for, hver gang en kvinde kommer i nærheden.

Superplat historie
Et skuffende lavt grinenivaeu og en i stigende grad superplat historie undergraver en ellers nok så frisk og frejdig idé. Efterfølgerne rummer mere saft i humoren.
Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Austin Powers: International Man of Mystery

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Austin Powers
Instr: Jay Roach Prod: Demi Moore, Mike Myers, Jennifer Todd, Suzanne Todd  Manus: Mike Myers  Foto: Peter Deming  Klip: Debra Neil-Fisher, Dawn Hoggatt  Mus: George S. Clinton  
Medvirkende:
Mike Myers (Austin Danger Powers/Dr. Evil)
Elizabeth Hurley (Miss Vanessa Kensington)
Michael York (Basil Exposition)
Mimi Rogers (Mrs. Kensington)
Rob Lowe
Christian Slater
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.