3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Random Hearts
Efter et flystyrt går det op for en politibetjent, at hans kone var med ombord. Men sorgen afløses hurtigt af en trang til at afdække, hvorfor hun løj om sin rejse.
EN FÆLLES SAG
Konens sidespring kommer som et chok for den travle politimand, Dutch Van Den Broeck. At han først erfarer ugerningen efter hendes død i et tragisk flystyrt gør ham ikke mindre arrig. Tværtimod indleder han et større efterforskningsarbejde på egen hånd.

Det fører ham sammen med politikeren, Kay Chandler, hvis mand også omkom i flystyrtet. Dutch har regnet ud, at Kays mand må have været konens elsker.

En forelskelse
Kay er afvisende i starten men bliver i længden nødt til at samarbejde med den ihærdige politimand. Det er dog mest fordi, hun forelsker sig og ikke så meget fordi, hun er interesseret i mandens gamle forhold.

Dobbelt begær
Sorg møder man overhovedet ikke i historien. Det handler slet og ret om begær, og hvad enten det er videbegær eller kødeligt begær, så er det noget, de to enkefolk kan mødes om på midten.

Spændingen udebliver
Instruktør Sydney Pollack har kun en tynd historie at arbejde med og et plot, der helt mangler spænding og ikke giver skuespillerne særlig store udfordringer.

Kristin Scott Thomas er svag og anonym i sin kedelige rolle, ligesom Harrison Ford spiller forbavsende uinspireret.
Anmeldt i 2000 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Random Hearts

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
1999, USA, Krimi, 127 min
Dansk titel: Tilfældige hjerter
Instr: Sydney Pollack Prod: Sydney Pollack, Marykay Powell  Manus: Kurt Luedtke  Baseret på: roman af Warren Adler  Foto: Philippe Rousselot  Klip: William Steinkamp  Mus: Dave Grusin  
Medvirkende:
Harrison Ford (Dutch Van Den Broeck)
Kristin Scott-Thomas (Kay Chandler)
Charles Dutton (Alcee)
Sydney Pollack (Carl Broman)
Richard Jenkins (Truman Trainor)
Peter Coyote (Cullen Chandler)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.