3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Street Kings
En drikfældig og bitter Los Angeles-betjent tager sagen og vilde våben i egen hånd i kampen mod grumme forbrydere.
DUMSMART ACTION
Tag en dyb indånding og gør dig klar til film nr. ca. 669.000 om korrupte politimænd med en løs finger på aftrækkeren, alkoholproblemer og knas i privatlivet.

"Street kings" fortæller historien om betjenten Tom, der ærlig talt har det noget så møgskidt. Han har mistet sin kone, han drikker små flasker vodka i sin bil, og han er ikke bleg for at begå selvtægt på højt plan.

Los Angeles rundt
Således fræser han Los Angeles rundt i sin hårdt tunede og tonede V8'er, på evig jagt efter organiserede bander og narkobagmænd. Han skyder, før han tænker, men heldigvis er hans chef så korrupt, at de små dumme sager nemt kan fejes ind under gulvtæppet.

Dumsmarte replikker
Fyldt til bristepunktet med arketypiske klichéroller og dumsmarte replikker i en særdeles velkendt storbykulisse, er "Street kings" absolut ikke meget andet end "i mangel af bedre-underholdning".
Anmeldt i 2011 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Street Kings

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
2008, USA, Action, 109 min
Dansk titel: Street Kings
Instr: David Ayer Prod: Lucas Foster, Alexandra Milchan, Erwin Stoff  Manus: James Ellroy, Kurt Wimmer, Jamie Moss  Foto: Gabriel Beristain  Klip: Jeffrey Ford  Mus: Greame Revell  
Medvirkende:
Keanu Reeves (Det. Tom Ludlow)
Forest Whitaker (Capt. Jack Wander)
Hugh Laurie (Capt. Jack Wander)
Chris Evans (Det. Paul Diskant)
Jay Mohr (Dgt. Mike Clady)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.