3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

At the Midnight Hour (tv)
En ny barnepige ankommer til et stort godslignende hus, hvor faderen i årevis har afvist sin stakkels lille søn. Det skal der laves om på nu..
OVERDRAMATISERET TV-FILM
Der bliver ikke lagt fingre imellem i dette tilnærmelsesvis eventyrlige tv-kærlighedsdrama. Det kan næppe blive mere svulstigt i udtryk og skuespil, og man kan ikke undgå at blive bare en smule grebet af det eventyrlige præg.

En forsømt dreng
Den unge og smukke barnepige, Elizabeth, ankommer til et stort gods på landet, hvor hun skal forsøge at tage hånd om en lille dreng, der er skrækkeligt forsømt af sin far.

Et dødbringende træk
Hvor tidligere barnepiger måtte give hurtigt op, kæmper Elizabeth bravt for at etablere kontakt mellem far og søn. Som en lille sidegevinst forelsker hun sig i den tilbagetrukne far - men det skal snart vise sig at være et nærved dødbringende træk.

Tykt lag af kunstighed
Man finder ikke en eneste scene, der er helt naturlig - det hele er tydeligt pakket ind i et tykt lag af kunstighed og overspil. Alligevel fascinerer filmen takket være det eventyrlige præg - et klassisk eksempel på 'prinsen på den hvide hest'.
Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Intet billede af filmen At the Midnight Hour (tv)

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
1995, USA, Romantik, 90 min
Dansk titel: I midnatstimen (tv)
Instr: Charles Jarrott Prod: Norman Denver, Robert Lantos  Manus: Joe Wiesenfeld  Baseret på: roman af Alicia Scott  Foto: Robert Fresco  Klip: Bruce Lange  Mus: Charles J. Cozens  
Medvirkende:
Patsy Kensit (Elizabeth Guinness)
Keegan MacIntosh (Andrew)
Cynthia Dale (Jillian)
Simon MacCorkindale (Richard)
Kay Hawtrey (Mrs. Pram)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.