3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Riding in Cars with Boys
En 15-årig pige skuffer sin familie, da han er gravid med en tilfældig gadedreng. Nu må hun stort set klare sig selv.
SPRÆLSK LILLE UNGDOMSFILM
Der er hér tale om en underligt skæv film, der på én og samme gang er både medrivende og uskøn. Medrivende fordi den fortæller sin historie med stort engagement. Uskøn fordi trådene ikke bindes sammen, så hele herligheden bliver en meget underlig blanding af alt muligt og så alligevel ingenting.

En uheldig pige
Drew Barrymore spiller den dominerende hovedrolle som den uheldige 60'erpige, Beverly D'Onofrio, der bliver gravid i en meget tidlig alder og mod sin vilje gifter sig med den bondske, Raymond.

Det skal snart vise sig, at der ikke kommer meget lykke ud af ægteskabet - i det hele taget er tilværelsen for den unge mor ikke lutter lagkage.

Stort underholdningsmoment
Beverlys historie fortælles i lange flashbacks, mens hun og den nu voksne søn, Jason, triller gennem landskabet i bil omkring tyve år senere. Således hensættes vi til flere forskellige årtier med hver deres kendetegn, og det udgør et stort underholdningsmoment i filmen.

Flot scenografi
Scenografien er virkelig flot og farvestrålende - bare synd at der ikke er bedre samling på instruktionen, så filmen kunne have fremstået mere helstøbt. Det har den fortjent, for potentialet er der.

Baseret på virkelige hændelser med udgangspunkt i Beverly D'Onofrios bog med samme titel som filmen.
Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Riding in Cars with Boys

Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7Karakter: 4 ud af 7
Fakta om filmen
2001, USA, Biografi, 125 min
Dansk titel: Drengene i mit liv
Instr: Penny Marshall Prod: Julie Ansell, James L. Brooks, Laurence Mark, Richard Sakai  Manus: Morgan Ward  Baseret på: bog af Beverly D´Onofrio  Foto: Miroslav Ondrícek  Klip: Lawrence Jordan (I), Richard Marks (I)  Mus: Heitor Pereira, Hans Zimmer  
Medvirkende:
Drew Barrymore (Beverly D´Onofrio)
Steve Zahn (Raymond Hasek)
Adam Garcia (Jason D´Onofrio)
Brittany Murphy (Fay Hope Forrester)
James Woods (Mr. Leonard D´Onofrio)
Lorraine Bracco (Mrs. Teresa D´Onofrio)
Rosie Perez (Shirley Perro)
Sara Gilbert (Christina Barr)
Mika Boorem (Beverly D´Onofrio, Age 11)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.