3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Heartbeat (tv)
Da en kvinde bliver gravid, går hendes mand helt amok. Det vil han ikke kendes ved. Heldigvis møder kvinden en mand, der er mere blød om hjertet.
KÆRLIGHED I NØDEN
Hvad gør en stakkels ulykkelig gravid kvinde, der er blevet brændt af af sin elskede ægtemand - bare fordi hun er gravid og har valgt at føde barnet? Det er det store spørgsmål i "Heartbeat", der er baseret på en roman af Danielle Steel.

Sædvanligt oversukret
I sædvanligt oversukret stil bliver vi ført ind i et univers, hvor den ene store ulykke afløser den anden, heldigvis kun for at blive afløst af den sande lykke - som dog skal så grueligt meget igennem, før den kan blive endelig.

Stakkels gravid kvinde
Den stakkels gravide kvinde møder nemlig en mand, der er villig til at elske og ære hende - og babyen, når den kommer. Også selvom han har både børn og ekskone at slås med.

Stort set ligegyldig
Filmen har sine øjeblikke at næsten ægte scener, men er stort set ligegyldig og kun brugbar i en snæver vending - men sådan nogle filmoplevelser er også rare engang imellem.
Anmeldt i 2003 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Intet billede af filmen Heartbeat (tv)

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
1993, USA, Romantik, 90 min
Dansk titel: Hjertebanken (tv)
Instr: Michael Miller Prod: Douglas S. Cramer, Dennis Hammer  Manus: Jan Worthington  Baseret på: roman af Danielle Steel  Foto: Kees Van Oostrum  Klip: David A. Simmons  Mus: David Shire  
Medvirkende:
John Ritter (Bill Grant)
Polly Draper (Adrian Townsed)
Kevin Kilner (Steven Townsed)
Michael Lembeck (Ted)
Nancy Morgan (Zelda)
Christian Cousins (Tommy Grant)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.