3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Moonlight and Valentino
Efter at en ung kvinde har mistet sin mand i en ulykke vil veninder og søstre gøre alt for at få hende på fode igen.
AFDÆMPET SORGDRAMA
"Moonlight and Valentino" er en rigtig pigefilm i mere end en forstand. Her spiller fire kvinder de altdominerende hovedroller, her kan der tudes og grines på skift, uden at man behøver at skamme sig. Filmen er nemlig dus med sig selv og kammer ikke over i det rørstrømske.

Roligt & vedkommende
Mænd kan også godt have glæde af David Anspaughs rolige og vedkommende drama, der beskriver den unge Rebeccas sorg, da hun mister sin mand i en ulykke.

Indfaldsvinkler i sorgen
Straks er veninder, søstre og stedmødre klar til at hjælpe - på hver deres måde og med hver deres indfaldsvinkel til hvordan, Rebecca kommer videre.

Filmen beskriver således den svære sorg og kommer fornuftigt omkring det. Der er visse tendenser i retning af pyssenysse-veninde-drama, men David Anspaugh formår generelt at holde den fornuftige linje.

Fornøjeligt spil
Firkløveret af kvindeskuespillere er en fornøjelse, især Gwyneth Paltrow i en sjældent set frigjort præstation som selvfornedrende skønhed.

Mandligt modspil
Mandligt modspil får de med fuld tilfredshed fra kvindebedåreren Jon Bon Jovi og den indsmigrende charmerende Jeremy Sisto som den forføreriske knægt, Steven.
Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Moonlight and Valentino

Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7Karakter: 5 ud af 7
Fakta om filmen
1995, USA, Drama, 99 min
Dansk titel: Blandt veninder & elskere
Instr: David Anspaugh Prod: Tim Bevan, Eric Fellner, Alison Owen  Manus: Ellen Simon  Baseret på: skuespil af Ellen Simon  Foto: Julio Macat  Klip: David Rosenbloom  Mus: Howard Shore  
Medvirkende:
Elizabeth Perkins (Rebecca Trager Lott)
Whoopi Goldberg (Sylvie Morrow)
Gwyneth Paltrow (Lucy Trager)
Kathleen Turner (Alberta Trager)
Shadia Simmons (Jenny Morrow)
Josef Sommer (Thomas Trager)
Jon Bon Jovi (The Painter)
Jeremy Sisto (Steven)
Peter Coyote (Paul (uncredited))
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.