3467 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Addicted to Love
Da kæresten vælger en franskmand i stedet, begynder den skinsyge Sam at overvåge deres privatliv og får snart selskab af kærestens nye elskers tidligere kæreste.
AFLYTNING I SURROUND
En pyssenysset kærlighedskomedie af den hyperbanale slags, hvor stort set enhver begivenhed er forudsagt på forhånd. Ikke desto mindre formår "Addicted to Love" ind imellem at distancere sig med en række meget morsomme scener som resultat.

Ekskærligheden overvåges
Den skuffede, skægstubbede Sam kæmper sig op i en forladt lejlighed overfor sin ekskærestes nye lejlighed. Herfra kan han nemlig overvåge hende og hendes nye kæreste.

Dumpet af kæresten
Inden længe får han uventet besøg af den overkække Maggie, der har lidt samme skæbne som Sam - hun er også blevet dumpet af kæresten, og sjovt nok er det Sams ekskærestes nye kæreste!

De to opbygger - ikke uventet - et varmt venskab grænsende til det meget erotiske, alt imens de arbejder hårdt for at få forholdet på den anden side af gaden til at briste.

Acceptabel undeholdning
Ingen fantastisk filmoplevelse men acceptabel underholdning i en snæver vending.
Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Addicted to Love

Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7Karakter: 3 ud af 7
Fakta om filmen
1997, USA, Romantik, 100 min
Dansk titel: Vild med kærlighed
Instr: Griffin Dunne Prod: Robert F. Newmyer  Manus: Robert Gordon  Foto: Andrew Dunn  Klip: Elizabeth Kling  Mus: Rachel Portman  
Medvirkende:
Matthew Broderick (Sam)
Meg Ryan (Maggie)
Kelly Preston (Linda Green)
Tcheky Karyo (Anton Depeux)
Maureen Stapleton (Nana)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.