3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Bed of Roses
To unge smukke mennesker forelsker sig, men hun har svært ved at binde sig.
ÆRGELIGT BANAL HISTORIE
Christian Slater og Mary Stuart Masterson spiller over for hinanden i dette klassisk amerikanske romantiske drama. Man kan tillade at lade sig underholde, men meget mere bliver det heller ikke til i en klistret og forudsigelig historie.

Slater spiller det kreative blomsterbud, Lewis Farrell, der uden videre sender blomster til karrierekvinden, Lisa Walker, fordi han synes, hun ser sød ud.

Traumatiske tråde
Begge er de fanget i fortidens traumatiske tråde. Kærligheden har ikke villet dem det vel, lykken har skinnet forbi dem, og de har meget svært ved at binde sig til andre mennesker.

Blomsterbudet har imidlertid overstået de værste kriser i sit kærlighedsliv og ser gerne, at ny romantik opstår, nu hvor han har sendt Lisa blomster. Men Lisa vil det anderledes.

Traumerne vokser ind i himmelen
Traumerne vokser næsten ind i himmelen, hver gang hun ser sin nye drømmeprins, for Lisa kan bare ikke binde sig igen. Det fører mange kritiske situationer med sig, men heldigvis er Lewis mere end almindeligt rummelig og kan tage Lisas op og -nedture med et smil og en charmerende bølge i håret - så skal det nok komme til at gå alt sammen..

Der udgydes omhyggeligt lige dele sved, tårer og blomster i "Bed of Roses", og de to hovedrolleindehavere kan man ikke sige noget ondt om - de gør det pænt.

Idéforadt historie
Deres problem ligger i den idéforladte historie, der ikke på noget tidspunkt byder på noget nyt og tankevækkende. Det bliver ikke bedre af, at man hele tiden kan mærke, hvad der skal ske, akkompagneret af Michael Convertinos sympatiserende musik.
Anmeldt i 2001 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Bed of Roses

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
Dansk titel: Bed of Roses
Instr: Michael Goldenberg Prod: Allan Mindel, Denise Shaw  Manus: Michael Goldenberg  Foto: Adam Kimmel  Klip: Jane Kurson  Mus: Michael Convertino  
Medvirkende:
Christian Slater (Lewis Farrell)
Mary Stuart Masterson (Lisa Walker)
Josh Brolin (Danny)
Pamela Segall (Kim)
Brian Tarantina (Randy)
Debra Monk (Lewis' Mom)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.