3473 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Storm Chasers: Revenge of the Twister (tv)
En ihærdig kvinde har specialiseret sig i at opklare årsager til slemme storme. Og i orkanens øje genfinder hun kærligheden.
AMERIKANSK MULTI-TV-DRAMA
Hæderlig tv-film inspireret af Jan De Bonts katastrofale katastrofefilm, Twisters (1996) om de dødbringende tornadoer. I denne i bund og grund harmløse kærlighedsberetning følger vi enkefru Jamie Marshall på en færd gennem orkanernes øjne.

Kærlighed mellem lynene
Undervejs møder hun beredskabsmedarbejderen, Will Stanton, og Jamie lægger ikke fingrene imellem i sine sarkastiske og afvisende udbrud over for den unge hjælper.

Meeen, mon ikke hun bløder op hen ad vejen og giver bejleren en chance, mens vindene suser, og kuglelynene blitzer mod jorden?

Bedre end gennemsnittet
Banal og klichéfodret til langt op over alle kameraer men trods alt bedre end tv-gennemsnittet, fri for noget af al den vamle overdrevne dramatik og i stedet beriget med en begribelig humor.
Anmeldt i 2002 af Tobias Lynge Herler
© philm.dk 1992-2014
Udskriftsvenlig udgave
Storm Chasers: Revenge of the Twister (tv)

Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7Karakter: 2 ud af 7
Fakta om filmen
1998, USA, Drama, 92 min
Dansk titel: Storm Chasers (tv)
Instr: Mark Sobel Prod: James Shavick  Manus: Jeffrey Wynne  Foto: Miklós Lente  Klip: Jeremy Presner, Grace Yuen  Mus: Karel Roessingh, Ken Williams  
Medvirkende:
Kelly McGillis (Jamie Marshall)
Wolf Larson (Will Stanton)
Liz Torres (Wallace Houston)
Adrian Zmed (Smitty)
James MacArthur (Frank Del Rio)
Martin Evans (Jim Marshall)
Et V angiver en særlig god præstation.
Et % angiver en særlig ringe præstation.