4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - W


Wag the Dog (1997)Når den amerikanske præsident er i knibe, må hans snu bagmænd træde til og henlede befolkningens opmærksomhed.
Wagons East (1994)En gruppe bøvede bonderøve hyrer en alkoholiseret cowboy til at føre dem gennem Det vilde Vesten tilbage mod hjemegnen i øst.
Wait Until Dark (1967)En blind kvinde terroriseres i sin lejlighed, da en gruppe kriminelle vil have fat i en dukke fuld af narko.
Waking the Dead (2000)Efter at have mistet sin helt store kærlighed, oplever en spirende politiker et begyndende vanvid, da han føler, at kæresten hele tiden er i nærheden.
Walk the Talk (2007)Den oprørske teenager Roy bliver efter et uheld, der kunne have sendt ham i ungdomsfængsel, udstationeret hos sin ’frelste’ onkel og hans familie.
Walk, The (2015)En vovehals med sans for ekstravagant linegang spænder ulovligt en line ud mellem de to nyopførte tvillingetårne i New York.
Walkabout (1971)Midt i den australske ødemark efterlades to børn af deres far efter et selvmord, og de må nu forsøge at klare sig selv.
Walking Tall (2004)En militærmand vender hjem til sin barndomsegn. Men meget har ændret sig siden dengang, og det skal snart blive nødvendigt at træde i karakter for at vende skuden.
Wall Street (1987)Om karrieremændenes stressede liv på og udenfor aktiemarkedet.
Wall Street: Money Never Sleeps (2010)Efter en årrække bag tremmer vende børsspekulanten Gordon Gekko tilbage til livet, hvor personlige udfordringer venter.
Wallander: Byfånen (tv) (2008)En landsbytosse træder ind i en bank med en bombe om halsen. Men missionen er tydeligvis iscenesat af en anden.
Wallander: Firewall (tv) (2008)En teenagepige indrømmer drabet på en taxichauffør, men da hun selv findes myrdet næste dag, må politiet for alvor på arbejde.
Wallander: Innan frosten (2005)En garvet kriminalbetjent forsøger at finde melodien i forholdet til sin nyslåede politidatter, mens en serie mord hærger det skånske landskab.
Wallander: One Step Behind (tv) (2008)En skånsk politimand finder sin gode kollega myrdet og har svært ved at gennemskue den åleglatte morders løbebane.
Wallander: Sidetracked (tv) (2008)En svensk kriminalkommissær får udskudt sin sommerferie, da en stribe bestialske og komplekse mord bliver svære at opklare.
Wanted (2008)En kontornørd erfarer, at han har arvet sin fars overmenneskelige reaktionsevner og bliver en del af et lejemorderkartel.
War Horse (2011)En ung bondesøn med alle tiders dygtige hest bliver soldat under første verdenskrig og håber på genforening med hesten, der også er rekrut.
War of the Century (1999)Hitler og Stalin, to diktatorer i krig. Dokumentarserien fortæller historien om slagene, der ændrede krigens udfald.
War of the Roses, The (1989)At elske og ære i medgang og i modgang... Ægteparret Rose får svært ved at elske og ære, da en skilsmisse står for døren.
War of the Worlds (2005)Væmmelige rumvæsner invaderer Jorden, og en amerikansk far med to børn tager benene på nakken i en kamp for overlevelse, der synes umulig.
War Zone, The (1999)Langt ude på den engelske hede bor en tilsyneladende velfungerende kernefamilie. Men sønnen erfarer, at faderen udnytter søsteren seksuelt.
War, The (1994)Mens faderen prøver at komme sig ovenpå vietnamkrigen, kæmper sønnen mod grumme drengefjender.
WarGames (1983)En ung mand nørder sig ind i et militært computersystem, hvor han nærved kommer for skade at starte en ny verdenskrig.
Watcher, The (2000)En koldblodig kvindemorder slår til i Chicago, hvor en eks-FBI-mand må genoptage sit arbejde for at få skovlen under svinet.
Water Diviner, The (2014)En australsk mand rejser til Tyrkiet efter slaget ved Gallipoli i forsøget på at lokalisere sine tre formodet døde sønner.
Water For Elephants (2011)Efter en personlig tragedie havner en ung mand tilfældigt på et cirkustog, og hans møde med cirkusverdenen ændrer han liv totalt.
Waterboy, The (1998)En tumpet voksen vandforsyner på et amerikansk fodboldhold bliver pludselig fodboldstjerne og finder vejen til et almindeligt liv.
Waterdance, The (1992)Tre vidt forskellige lammede mænd lærer at acceptere hinandens forskelligheder.
Waterloo (1970)Napoleon Bonapartes nådesløse kamp på Waterloos marker.
Waterworld (1995)I en fjern fremtid er stort set alle kontinenter oversvømmet, og de få overlevende må kæmpe en sej kamp for videre eksistens.
Way Back, The (2010)Syv krigsfanger flygter i 1941 fra en sovjetisk Gulag-lejr. Den barske vej mod frihed bringer dem gennem ekstrem varme og kulde.
Way of the Gun, The (2000)To mænd sætter sig for at kidnappe en gravid kvinde i den tro, at der er penge i det ufødte barn.
Way Way Back, The (2013)En genert 14-årig dreng er på sommerferie ved havet og ønsker de voksne langt væk. Han finder glæden i et nærliggende vandland.
Wayne´s World (1992)To skingrende latterlige amatører udfordrer skøre mennesker med deres absurde humor.
We Need to Talk About Kevin (2011)En svært utilpasset teenager kæmper med egne indre dæmoner og forholdet til sin mor. Under overfladen ulmer en farlig vrede.
We Were Soldiers (2002)Vietnamkrigen og dens rædsler set gennem en gruppe frustrerede amerikanske soldaters øjne.
Weekend (2011)To fyre mødes og forelsker sig over en weekend. Stort set hele registret af følelser gennemspilles i det korte og intense tidsrum.
Week-end à la campagne (2007)To unge fyre er på vej på landet. Men tilnærmelser og schæferhunde sætter himmel og jord i bevægelse.
Weight of Elephants, The (2013)En ensom og forsømt dreng kæmper for at få kærlighed og anerkendelse i en lille New Zealandsk soveby.
Weiner (2016)Den amerikanske politiker, Anthony Weiner, stiller op som borgmester i New York men er i hård modvind, da han tidligere har vist sin tissemand frem på mobilen.
weisse Band, Das (2009)I et lille tysk landsbysamfund hersker en hård patriarkalsk orden, men en række mystiske voldshandlinger er svære at forklare.
Welcome (2009)Blandt en gruppe flygtninge ankommer en 17-årig kurdisk iraker til den franske havneby Calais. Hans største ønske er komme til London, hvor kæresten venter.
Welcome to the Rileys (2010)Efter at have mistet deres datter kæmper et ægtepar med hver deres grad af sorg. I New Orleans finder manden en art erstatningsdatter i fortabt teenager.
Welle, Die (2008)Et tysk gymnasium holder temauge om autokrati. Men den voldsomme effekt af undervisningen kommer bag på alle.
Westworld (1973)I en fremtid kan man vælge en af tre western-fantasiverdener og selv optræde i en iscenesat fortid. Men kan man stole på robotterne?
What Just Happened (2008)En Hollywood-filmproducer kæmper for at holde styr på sine stjerner og instruktører, der alle har særlige kunstneriske selvbilleder, der er svære at forene med succes.
What Lies Beneath (2000)Husbonden kan kun se frustreret til, da hans kone mener, der er ånder i deres hus. Men der er nu noget, der ikke er, som det bør være.
What Maisie Knew (2012)En 7-årig pige bliver ufrivilligt midtpunkt i sine selvoptagede forældres skilsmissedrama.
What Our Fathers Did: A Nazi Legacy (2015)En jødisk jurist konfronterer to sønner af fremtrædende nazister med fædrenes ugerninger. De reagerer meget forskelligt.
What Planet Are You From? (2000)En repræsentant fra en fjerntliggende planet med følelsesforladte beboere sendes til Jorden på mission for at forføre en kvinde og få et barn med hende.
What Women Want (2000)En selvglad mand får lettere ved at komme i kridthuset hos kvinderne, da han pludselig kan læse tankerne hos de modsatte køn.
What´s Eating Gilbert Grape? (1993)En broget familie på landet forsøger at få tilværelsen til at hænge nogenlunde sammen.
Where Eagles Dare (1968)På toppen af en stor klippe ligger den tyske Ørneborgen stor og mægtig, og da en flok allierede soldater trænger ind bryder helvede løs.
Where the Spies Are (1966)En engelsk spion sendes på mission til Libanon og forelsker sig farefuldt.
Where the Truth Lies (2005)Et populært komikerpar lever det vilde liv med sex og stoffer men bliver hovedmistænkte i en mordsag, hvor en kvinde findes død i et hotelbadekar.
Where the Wild Things Are (2009)En dreng med rod i familielivet løber væk hjemmefra og havner via en båd i et eventyrland, hvor kæmpedyr med stemmer bliver hans nye venner.
Whiplash (2014)En ung jazztrommeslager giver alt, hvad han har i sig for at tækkes konservatoriets sadistisk nedladende underviser.
White (2008)En teenager lever i sorg over at have mistet sin mor. Med en fraværende far synker han dybere ind i en kritisk tilstand.
White Chicks (2004)To sorte FBI-agenter går undercover som hvide kvinder, og der er ikke en, der mistænker de ekstreme maskeringer.
White Fang (1991)En teenagedreng ønsker at starte nyt landsted og bliver gode venner med en ulvehund.
White House Down (2013)En secret service-aspirant bliver dagens helt, da han egenhændigt sørger for præsidentens sikkerhed under en omfattende besættelse af Det hvide Hus.
White Hunter Black Heart (1990)En jagtgal filminstruktør forsinker sine filmoptagelser i Afrika - til stor irritation for filmhold og skuespillere.
White Squall (1995)En gruppe veltrænede drenge bliver mænd ombord på et skoleskib i havsnød.
Who´s Harry Crumb? (1989)En ualmindelig klodset privatdetektiv bruger utraditionelle metoder i opklaringen af en kidnapningssag.
Whole Nine Yards, The (2000)Enhver føler sig utryg, da en eftersøgt lejemorder flytter ind i nabolaget. Men hvem vil egentlig myrde hvem?
Whose Life is it Anyway? (1981)En lam mand ligger på sygehuset og ønsker at dø, men det tillader systemet ikke.
Wilbur begår selvmord (2002)En ung mand kæmper for at få lov til at begå selvmord, men han bliver altid forhindret. I stedet bliver han tvunget til at leve sit liv.
Wild (2014)En ung kvinde med rod i privatlivet begiver sig ud på en over 1500 km. lang solovandretur i vildmarken.
Wild America (1997)Tre teenagebrødre brænder for naturfotografering og drager på farlig safari.
Wild at Heart (1990)Et ungt forelsket par rejser gennem sydstaterne, forfulgt af en lejemorder - uden at vide det.
Wild Bunch, The (1969)En gruppe aldrende cowboys beslutter at tage på en sidste tur, inden de trækker sig tilbage.
Wild Card (2015)En jægersoldat tilbyder en form for bodyguard-funktion i Las Vegas og drømmer om at lægge det hele bag sig, men han er afhængig af spil.
Wild Geese, The (1978)En gruppe aldrende og for længst pensionerede soldater bliver hyret til en storstilet mission i Afrika.
Wild Horses (2015)En kvindelig efterforsker genåbner en 15 år gammel sag og begynder at mistænke, at der var tale om mord, og at en aldrende gårdejer var involveret i udåden.
Wild Tigers I Have Known (2006)En 13-årig drengs seksuelle fantasier visualiseret i en lyrisk dagdrømmeverden.
Wild Wild West (1999)To kreative cowboys bekæmper en kreativ og ond opfinder i det vilde vesten.
Wilde (1997)En homoseksuel forfatter kæmper med sine uforløste lyster i et borgerligt England.
Win Win (2011)En forstadsadvokat med rod i økonomien får en uventet reservesøn, da barnebarnet til en dement klient ikke har noget sted at bo.
Wings of the Dove, The (1997)En forkælet engelsk pige må vælge mellem kærlighed og velstand.
Winter Guest, The (1997)På årets koldeste dag får en kvinde uventet besøg af sin mor, og deres komplicerede diskussioner akkompagneres af sønnens spirende kærlighedsliv.
Winter´s Bone (2010)En teenager passer i fraværet af sin syge mor og kriminelle far sine to mindre søskende, men snart er der risiko for, at landejendommen inddrages.
Wise Kids, The (2011)En gruppe teenage-baptister kæmper med tro og seksualitet, der har vanskeligt ved at gå hånd i hånd.
Witches of Eastwick, The (1987)En mand kommer op imod flere kvinders skumle heksekunster.
Witches, The (1990)En knægt og hans bedstemor oplever heksene på nærmeste hold, da alverdens eksemplarer af den kosteflyvende art mødes til debat på et hotel.
Witness (1985)En detektiv entrer amish-sektens inderste, da han skal beskytte en lille dreng mod hævn.
Witness, The (2015)Kitty Genovese blev myrdet på åben gade i 1964. 50 år senere er hendes bror på sporet af nye indgange til det brutale mord.
Wizard of Oz, The (1939)En kæk landpige drømmer sig til en verden i skønne farver og med skæve skabninger, der hylder hende som en frelsende heltinde.
Wo de fu qin mu qin (1999)En voldsomt forelsket kinesisk kvinde venter og venter på sin udkårne kæreste - i lange tilbageblik.
Wo hu cang long (2000)Et kraftfuldt gammelt sværd bliver stjålet, og dets rette ejermand må meget igennem i et forsøg på at skaffe det tilbage.
Wolf (1994)En mand bides af en ulv, møder kærligheden og fyres fra sit job. Men hvad med ulvebidet?
Wolf Man (1941)En hjemsøgt adelsmand vender hjem til sit barndomshjem, da hans bror er forsvundet. På hjemegnen hærger et blodtørstigt uhyre.
Wolf of Wall Street, The (2013)En ekstremt pengeliderlig - og i det hele taget liderlig - ung mand har stor succes i børsmæglerbranchen, men går temmelig meget over stregen.
Wolfgang (1998)En stakkels midaldrende mand lægger under for moderens pres. Hun kalder ham Wolfgang og har nærmest tvunget ham til at komponere.
Wolfman, The (2010)En hjemsøgt adelsmand vender hjem til sit barndomshjem, da hans bror er forsvundet. På hjemegnen hærger et blodtørstigt uhyre.
Woman in Red, The (1984)En lykkelig karrieremand får vendt op og ned på tilværelsen, da han møder en tiltrækkende kvinde.
Woman Under the Influence, A (1974)En kvindes mentale sammenbrud påvirker også hendes nærmeste familie.
Wonder Boys (2000)En forfatter med rod i privatlivet får på en enkelt weekend vendt op og ned på tilværelsen.
Wonderland (1999)Tre vidt forskellige søstre forsøger at få hverdagen til at hænge sammen i hektiske London.
Woodsman, The (2004)En netop løsladt pædofil mand forsøger at finde fodfæste og møder en jævnaldrende kvinde.
Working Girl (1988)En ambitiøs sekretær kommer helt til tops, mens hendes chef ligger med et brækket ben.
Working It Out (2007)Et bøssepar, der er vant til at gøre alting sammen, oplever til fitness at jalousien får frit spil.
World According to Garp, The (1982)En knægts særprægede opvækst hos en enlig mor og hans voksenliv, der følger efter.
World is Not Enough, The (1999)Agent 007 kommer endnu engang på svære opgaver. En gal atombombekvinde planlægger at sprænge sin bombe i luften.
World War Z (2013)Helvede bryder løs, da levende døde hærger kloden. En enkelt mand kan måske finde en løsning, der kan redde menneskeheden.
Woyzeck (1979)En anonym soldat, som alle tramper på, havner som forsøgsperson hos en ernæringsfysiolog. På et tidspunkt slår det klik for den lille mand.
Wrestler, The (2008)En nedslidt bryder med en stor fortid inden for sporten må sande, at hans liv uden for ringen er lutter lort.
Wrestling Ernest Hemmingway (1993)En pensioneret cubansk barber og en bitter-gnaven ekssømand mødes tilfældigt i en park under en meget varm sommer og opbygger et venskab på godt og ondt.
Wunderkinder (2011)Ukraine, 1941. Tre børn med store musikalske talenter er venner på tværs af tro, men venskab og musik trues for alvor af den tyske invasion.
Wyatt Earp (1994)En fredelig mand ændrer sig radikalt, da hans kone bliver myrdet, og han beslutter sig for at tage loven i egen hånd.