4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - N


Naboerne (1966)Nabostridigheder kan udvikle sig til en sand krig, hvis man er tilstrækkelig stædig.
Nackt unter Wölfen (tv) (2015)Da en 3-årig polsk dreng havner blandt fangerne i KZ Buchenwald i marts 1945, begynder et stærkt sammenhold for at drengen ikke skal opdages af SS.
Nadine (1987)Et kærestepar med knas i forholdet rystes sammen i en dramatisk mordsag, der kræver yderste påpasselighed.
Naked Gun 2½, The: The Smell of Fear (1991)En afsindig klodset politimand er til mere skade end gavn men opnår alligevel stor popularitet.
Naked Gun 33 1/3 - The Final Insult (1994)En ualmindeligt klodset politimand sørger for ekstreme pinligheder i tjenesten, selvom han egentlig er gået på pension.
Naked Gun, The: From the Files of Police Squad (1988)En afsindig klodset betjent udretter så mirakler uden selv helt at være klar over det.
Naked Lunch (1991)En forfatter lever i en verden af frygtelige hallucinationer som følge af sit misbrug af insektgift.
Name der Rose, Der (1986)En omrejsende munk og hans aspirant ankommer til et kloster, der hærges af død og ødelæggelse.
Nanny McPhee (2005)En ualmindelig uopdragen søskendeflok har for vane at få deres skiftende husbestyrerinder til at løbe skrigende bort, men det mønster ændrer sig snart.
Napola - Elite für den Führer (2004)En entusiastisk tysk knægt kommer på nazisternes eliteskole, men skolen er ikke så skøn, som knægten troede.
Napoleon Dynamite (2004)En outreret teenager forsøger at klare sig gennem en gymnasiehverdag med mobning og ensomhed. Heldigvis bliver han venner med den udtryksløse mexicaner Pedro, og sammen står de en anelse stærkere
Narrow Margin (1990)For at beskytte en kvinde mod at blive elimineret kaster en advokat sig ud i hæsblæsende action.
Nat-Ekspressen (P. 903) (1942)En mand køres ihjel af nattoget, og en kriminalbetjent sættes på sagen. Der er tale om et mord, men opklaringsarbejdet bliver tåget.
National Lampoon´s Christmas Vacation (1989)Farmand vil gøre julen til noget særligt for familien, men alt går skævt.
National Lampoon´s European Vacation (1985)Ærkeamerikanske familien Griwald vinder en rejse til Europa og oplever europæernes særheder på nært hold.
National Lampoon´s Vacation (1983)På vej mod en kæmpe forlystelsespark udsættes en lille familie for hårde strabadser.
National Security (2003)En afvist sort politiaspirant bliver sikkerhedsvagt og får ved en tilfælde en makker, der bliver hans ven hen ad vejen.
National Treasure (2004)En ung eventyrer er fast besluttet på at finde en skat efter gamle optegnelser. Men det betyder, at han er nødt til at stjæle den amerikanske forfatning.
National Treasure: Book of Secrets (2007)En skattejæger kommer Jorden rundt i sin søgen efter Den gyldne By, der samtidig forventes at kunne rense hans forfaders navn.
Nattens engel (1997)En ung kvinde erfarer, at hun er i familie med en vampyr, og så er helvede løs.
Nattevagten (1994)Det der skulle være et fredeligt fritidsjob som nattevagt på et sygehus udvikler sig til et mareridt for en ung mand.
Natural Born Killers (1994)Et par med lyst til at dræbe "turnerer" rundt i USA og opnår på paradoksal vis heltestatus for deres gerninger.
Navigating the Heart (tv) (2000)En storbyjournalist møder bjergmandsfiskeren, og langsomt afløses sarkasmen af gensidig forståelse.
Navigator, The: A Medieval Odyssey (1988)I flugt fra pesten graver en gruppe New Zealændere sig ind i nutiden.
Navy SEALS (1990)En gruppe specialtrænede soldater skal befri tilfangetagne kollegaer i Beirut.
Nazis at the Center of the Earth (2012)Et forskerhold i Antarktis bliver slemt overraskede, da det viser sig, at fremtrædende nazister er levende døde under isen.
Nazis, The: A Warning from History (tvs) (1997)Nazisternes vej til magten og en række af deres mest afskyelige handlinger portrætteres gennem seks vægtige dokumentarafsnit.
Nebraska (2013)En ældre og smådement mand er fast besluttet på at indløse en fupgevinst på $1 mill., og det bliver en sej rejse for familien.
Necessary Death of Charlie Countryman, The (2013)En rodløs ung amerikaner følger et råd fra sin afdøde mor: tag til Bukarest. Uden mål og med befinder han sig snart midt i en uoverskuelig affære.
Need for Speed (2014)En ung mand med en veludviklet speederfod kører tværs gennem USA i en ombygget Ford Mustang for at deltage i et racerløb.
Needful Things (1993)En mystisk gammel mand åbner en mystisk butik, hvor man kan købe mystiske ting eller selv blive mystisk.
Negotiator, The (1998)En forhandler smisker sig ind hos en slem terrorist, der truer med at sprænge halvdelen af USA i stykker.
Nell (1994)Uden for lands lov og ret forsøger et par entusiaster at normalisere en indesluttet naturpige.
Nemesis (2010)For tre drenge bliver en grov mobning af en klassekammerat skæbnesvanger, da det hele tager overhånd.
Network (1976)I en evig kamp om seerne tager et tv-station med stor succes alternative midler i brug.
neunte Tage, Der (2004)En præstefange i KZ Dachau får en usædvanlig ferie på ni dage, hvor han mødes med familien i det virkelige liv,
Never Say Never Again (1983)James Bond forsøger at genfinde sin gamle form - og får snart brug for den.
neveu de Beethoven, Le (1985)Som nevø til en i stigende grad småsur komponist oplever en knægt, hvad det vil sige at blive overvåget.
New Jack City (1991)En succesrig narkokonge må gennemleve samme problemer i livet som almindelige dødelige. Forskellen er våben.
Next of Kin (1984)En 23-årig søn keder sig som enebarn og opsøger en armensk familie, der for mange år siden bortadopterede deres søn. Nu udgiver han sig for at være denne søn.
Next Three Days, The (2010)Da konen havner i fængsel for et mord, hun ikke har begået, sætter hendes mand egenhændigt gang i en storstilet aktion for at få hende listet ud ad bagdøren.
Nicholas Nickleby (2002)En hårdt prøvet teenager forsøger at bryde gennem en mur af ondskab og spekulation for at forsørge sig selv og sin decimerede familie.
Nicky Deuce (tv) (2013)En ung mand kommer i feriepleje hos sin ukendte familie, og han blomstrer op i dén tro, at han har fingeren på en ikke-eksieterende mafiapuls.
Night at the Opera, A (1935)Tre belastende fyre gør livet surt for overklassesnobberne om bord på en færge og i den fine opera.
Night Falls on Manhattan (1997)En ambitiøs advokat kommer på glatis, da det viser sig at hans far og mange andre politifolk er rodet ind i korruption.
Night Moves (1975)En privatdetektiv ledes ind i et livsfarligt spil, da han drager ud til kysten for at finde en ung pige.
Night of the Living Dead (1968)Truet af levende døde kæmper en lille gruppe mennesker for deres liv i et øde beliggende hus.
Night Shift (1982)En lovlydig og kedsommelig lighusopsynsmand får selskab af en rebelsk og trendy und fyr, der forstår at sætte lighuset på den anden ende.
Night Train to Lisbon (2013)En schweizisk professor får ændret sit liv radikalt, da han vælger at springe på et nattog til Lissabon og forfølge en forfatters livsbane.
Night We Never Met, The (1993)Et par romantisk stemte unge amerikanere forelsker sig via små sedler på køleskabslågen - uden at have set hinanden.
Nightcrawler (2014)En mentalt forstyrret ung mand ser mulighederne i at opsøge storbyens kriminalitet med et kamera for at score kassen.
Nighthawks (1981)Et par New Yorker-politimænd håber at får skovlen under en international terrorist, før han lykkes med sit næste angreb.
Nightmare Street (tv) (1998)En kvinde vågner op efter et trafikuheld og bliver drevet rundt i manegen af bagmænd, der bilder hende ind, at hun er en anden kvinde.
Nightwatch (1997)Det der skulle være et fredeligt fritidsjob som nattevagt på et sygehus udvikler sig til et mareridt for en ung mand.
Nikolaj og Julie (tvs) (2002-2003)Livet og stort set alle dets facetter i moderne indpakning for hele familien.
Nine Months (1995)Da kæresten pludselig er gravid går en ung mand i sort og klokker så gevaldigt i det, at kæresten spiller kostbar.
Nineteen (2015)En 19-årig dreng får vendt op og ned på sin tilværelse og har lige en sidste ting, han gerne vil prøve, før det er for sent.
Nineteen Eighty-Four (1984)En mand forsøger at overleve i en dyster fremtid i et totalitærsamfund uden frie tanker.
Ninth Gate, The (1999)I jagten på en meget sjælden bog erfarer en ung mand, at djævelen må have haft en finger med i spillet.
Nissebanden i Grønland (tvs) (1989)Julen er i fare, fordi julemanden mangler sine ønskesten, og nissebanden kommer derfor på overarbejde i Grønland.
Nitten røde roser (1974)En ung ingeniør hævner systematisk sin kærestes tragiske død i en bilulykke.
Nixon (1995)Historien om den amerikanske præsident Richard Nixon og hans smertefulde og sikre vej mod afgrunden.
No Country For Old Men (2007)På grænsen mellem USA og Mexico beslutter en mand sig for at tage en kuffert fuld af penge, som han finder ved et gerningssted. Det bliver fatalt.
No Escape (2015)En kernefamilie fanges midt i et blodigt kup i et sydøstasiatisk land og må bogstavelig talt gennem helvede i forsøget på at overleve.
No Good Deed (2002)Politimanden Jack havner i jagten på en forbryder bagbundet hos en hårdkogt bagmand og hans håndlangere
No Man´s Land (2001)To fjender i krigen på Balkan havner sammen i en skyttegrav og er nødt til at samarbejde for en kort bemærkning.
No Retreat, No Surrender (1986)En karate-entusiastisk teenager flytter med sin far til Seattle men behøver hjælp fra Bruce Lees spøgelse, før han kan forsvare sig ordentligt.
No Way Out (1987)Korruptionen stortrives i en sand nervekrig mellem den øverste minister i militæret og hans årvågne lærling.
Noah´s Ark (tv) (1999)En af det gamle testamentes bedste historier foreviges her i levende billeder, komplet med arkbygning før oversvømmelser.
Nobody´s Fool (1994)Da pensionen nærmer sig, går det op for en ældre mand, at han har forsømt sin familie.
Nocturne (1980)En ung kvinde vandrer hvileløst rundt i sin lejlighed om natten. Hun bliver syg af dagslyset men skal rejse om morgenen.
Nói albínói (2003)En utilpasset ung mand i en afsides beliggende islandsk landsby kæmper en hård kamp for at finde fodfæste.
Non-Stop (2014)En sikkerhedsbetjent med speciale i flyrejser får sin sag for, da hans fly viser sig at være kapret af udspekulerede bagmænd.
Norbit (2007)En lespende sort mand tvangsgiftes med en meget overvægtig kvinde og bliver totalt undertrykt, indtil han lærer at bide fra sig.
Nord (2009)En skiliftsoperatør får en nedtur og drager på sin snescooter tværs gennem Nordnorge.
Nordhavets Mænd (1939)Efter et skibsforlis i Nordhavet kæmper to overlevende mænd sig over den grønlandske is og bliver undervejs alvorligt uvenner.
Nordkraft (2005)Stofmisbrugere og kriminelle i Aalborg kæmper dagligdagens hårde kamp.
Nordvest (2013)To unge brødre fristes af lettjente penge i det kriminelle miljø, men snart kører affærerne helt af sporet.
Nordwand (2008)Nazisterne vil hædre de bjergbestigere, der først overvinder Eiger-bjergets nordside, og en gruppe vovehalse gør forsøget.
Nordzee, Texas (2011)To teenagerdrenge indleder en form for forhold men må alligevel omkring pigekæresterier og jalousi, før kærligheden kan blomstre.
North by Northwest (1959)En nydelig mand kidnappes og må grueligt meget igennem, før han igen bliver en fri mand.
Northern Lights (1978)En gruppe landmænd i North Dakota kæmper en hård kamp for overlevelse i tiden op til første verdenskrig.
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922)Død men stadig levende - en fin herre bliver vampyr og suger blod fra sine ofre om natten.
Nosferatu: Phantom der Nacht (1979)En ung tysker drager til Varna for at sælge grev Dracula et hus. Men hvad tyskeren ikke ved er, at greven ikke er et menneske.
Not Fade Away (2012)En ung fyr i 60'ernes New Jersey bliver forsanger i sit band, men livsstilen passer ikke hans far.
Not Without My Daughter (1991)Hvad der skulle have været en hyggelig rejse til Iran udvikler sig til et mareridt for en mor og hendes datter.
Nothing But the Truth (2008)En journalist får en viden, der kan true nationen, og hun fængsles, så længe hun nægter at afsløre sin kilde. Og hun giver sig ikke!
Nothing But Trouble (1991)Problemerne hober sig op for en gruppe rige amerikanere, da de antastes for at køre for hurtigt og stilles for en særdeles mystisk dommer.
Nothing Personal (1995)En virkelighedsnær beretning fra den håb- og endeløse borgerkrig i Nordirland.
Notorious (1946)En datter af en dømt nazispion forelsker sig i en spion.
Notting Hill (1999)En kejtet englænder møder en kendt skuespillerinde fra USA. Kærligheden blomstrer men på nogle svære kår.
Now and Then (1995)Fire piger jagter sandheden om en drengs mystiske død og lærer samtidig nogle af pubertetslivets svære facetter at kende.
Nóz w wodzie (1962)Et polsk par skal ud at sejle i deres flotte sejlbåd. De har taget en blaffer med om bord, men var det nu klogt?
Nu (2002)En ung mand er netop blevet gift, men han kan ikke finde ud af det dér med kærligheden. Da han møder en anden mand, sker der ting og sager.
Nu er solen død (2015)En kvinde er netop startet i sit nye job som rengøringsassistent, da et tordenvejr skræmmer livet af hende og får tankerne til at løbe løbsk.
Nu stiger den (1966)En ambitiøs opfinder er fast besluttet på at få luft under vingerne.
Nuit et brouillard (1955)Nazisternes jødeudryddelsesmission fortalt i 30 minutters dokumentar.
Number 23, The (2007)En mand er tæt på at blive fuldstændig vanvittig, da han bliver besat af en mystisk bog, der i foruroligende grad peger på ham selv.
Numbers Station, The (2013)En agent udstationeres i en gusten bunker for at beskytte en hemmeligholdt kodestation. Men snart bliver det en sag på liv og død.
Nuns on the Run (1990)To jagtede engelske mænd må forklæde sig i nonneklæder.
Nuovomondo (2006)En italiensk familie og en kvindelig britisk skønhed drager sammen med oceaner af håbefulde fattige italienere mod den ny verden, USA.
Nuremberg (tvs) (2000)En lang række af Hitlers topnazister blev umiddelbart efter Anden Verdenskrig stillet for en domstol i Nürnberg.
Nurse Betty (2000)En servitrice med en umulig mand og en sygelig fascination af en tv-serie sætter sig selv i en absurd situation.
Nurse Jackie [1. Season] (tvs) (2009)En eksistentielt kulret sygeplejerske forsøger at få livet til at hænge sammen med arbejde, mand, børn, elsker og medicinmisbrug.
Nurse Jackie [2. Season] (tvs) (2010)En hårdtlevende New Yorker-sygeplejerske kæmper brutalt for at holde facaden men spænder alvorligt ben for sig selv.
Nybyggarna (1972)Svenske nybyggere i Nordamerika forsøger at skabe sig en tilværelse og kæmper bl.a. mod hjemveen.
Nye scener fra Amerika (2002)En rundrejse på kryds og tværs af USA med hovedvægt på New York giver et indtryk af landets kultur anno 2002.
Nymphomaniac (2013)En sexafhængig kvinde vil gå meget langt for at opnå tilfredsstillelse og er snart kørt så langt ud, at besættelsen bliver farlig for hende.
Nynne (2005)Nynne har knas i kærlighedslivet, og alle mænd synes at være nitter. Men i kulissen lurer alle tiders blivende løsning.
Nyt legetøj (1977)En kvinde kommer i forbindelse med sin ekskæreste, kun for at blive del af en uoverskuelig sag med bagmænd, korruption og mistro.
Næsbygaards arving (1965)På Næsbygård truer grumme bagmænd med at gøre gårdens arving ondt, men heldigvis klokker de i det.
Nøddebo Præstegård (1974)Tre brødre inviteres til Nøddebo præstegård for at holde rigtig jul, og her begynder ivrige kæresterier.
Nøddebo Præstegaard (1934)Hele familien finder vej til Nøddebo præstegård, da julehøjtiden står for døren.
Nøgle hus spejl (2015)En tilsyneladende åndsfrisk ældre kvinde er flyttet på plejehjem med sin mand, der har haft flere hjerneblødninger. Men langsomt vågner hun op til den glemte virkelighed, at hendes demens er i hurtig udvikling.
nøgne træer, De (1991)En sabotør under anden verdenskrig indleder et lidenskabeligt forhold med en kvinde, der er gift med sabotagegruppens leder. Det afstedkommer skyldfølelse.
Naalen (1951)En kriminel fabrikant smugler tørinsulin i sin fritid og skyr ingen midler for at score kassen på andres bekostning.
Når engle elsker (1985)To unge engle sendes til jorden for at finde et dumt svin, de kan banke fornuft ind i. Men arbejdsgangen besværliggøres af et dødsfald.
Når mor kommer hjem (1998)Da tre børns mor kommer i fængsel, må børnene klare sig selv og samtidig være omhyggelige med, at myndighederne ikke opdager det.