4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - K


K-19: The Widowmaker (2002)Under den kolde krig går det hul på en af reaktorerne ombord på den russiske hærs ubådsstolthed, og det er op til kaptajnen at træffe beslutningerne.
K2 - The Ultimate High (1992)To bjergbestigere får deres livs store oplevelse, da de kommer med i en gruppe bestigere, der vil forcere kæmpen K2
Ka´ De li´ østers? (tvs) (1967)Et betjentmakkerpar må på overarbejde for at opklare en dobbeltmordsag med kreative bagmænd- og kvinder.
Kafka (1991)Forfatterspiren Kafka arbejder i et upersonligt forsikringsselskab. En dag findes hans bedste ven myrdet, og Kafka mistænkes for mordet.
Kak ya provel etim letom (2010)En meteorolog og en nyuddannet assistent passer en vejrstation i komplet isolation på en ø langt ude i det Arktiske Ocean, da en radiomeddelelse skaber uro og angst.
Kald mig bare Aksel (2002)En dansk dreng er så fascineret af de muslimske drenge, at han selv beslutter sig for at blive muslim, men det bliver ikke nogen nem konvertering.
Kali ma (2007)En indisk dreng bliver voldtaget af en fyr fra skolen. Da moderen erfarer dette, tager hun sagen i egen hånd.
Kalifornia (1993)En forfatter og en fotograf får en slem overraskelse, da det viser sig, at deres passager i bilen er gal.
Kampen mod uretten (1949)I 1913 kæmper socialisten Peter Sabroe for retfærdighed og lige kår for alle.
Kampen om den røde ko (1987)En glad bondemand kæmper en hård kamp i en bondsk filmoptagelse for at få den skønne kvinde og godset.
Kampen om Næsbygaard (1964)En ældre godsejer må tage sig af sit hidtil ukendte barnebarn, og snart forrykkes arvefølgen, til stor frustration for ham, der allerede følte sig sikker.
Kampvuur (2000)To unge mænd og spejdere flirter med hinanden på en lejrtur, men kan der blive tale om et egentligt forhold?
Kan du vissla Johanna (1994)To drenge på jagt efter en passende morfar. Ved hjælp af besøg på plejehjem finder de snart en sådan.
Kandidaten (2008)En ung advokat besat af at opklare mysteriet omkring sin fars død mister langsomt grebet om sin hektiske karrieretilværelse.
Kapgang (2014)En 14-årig dreng mister sin mor og forsøger at finde sig selv, sin identitet og seksualitet i Søndre Omme år 1976.
Kapringen (2012)Fragtskibet MZ Rosen er på vej i havn, da det bliver kapret af somaliske pirater. I Danmark forsøger rederen at imødekomme kravet om løsepenge.
Karate Kid, Part II, The (1986)Karatevidunderdrengen rejser med sin læremester til Okinawa. Turen byder både på kulturel dannelse og et uventet opgør.
Karate Kid, Part III, The (1989)En knægt og hans karatemester er ved at starte en bonsai-butik, kun for at erfare at gammel nag spøger i kulissen, og håndkantslagene må støves af.
Karate Kid, The (1984)En knægt flytter med sin mor til Californien, men bliver mobbet af rige bøller. Men en venlig asiat træner knægten effektivt i karate.
Kartellet (2014)En entusiastisk begynder-entreprenør kommer i knibe, da han modarbejder en række større entreprenørers kartel.
Katalin Varga (2009)En kvinde og hendes søn må forlade hjemmet, da en hemmelighed afsløres. En rejse gennem Karpaterne med et hævntema kan begynde.
Katyn (2007)Umiddelbart efter Tysklands invasion af Polen under anden verdenskrig deporteres polske officerer af russerne og henrettes.
Kdopak by se vlka bál (2008)En femårig pige er sikker på, at hendes mor er et rumvæsen, for moderen har forandret sig. Men det har helt andre personlige årsager.
Keep the Lights On (2012)En ung dansk dokumentarist er bøsse med stort B og finder den store kærlighed. Men et stofmisbrug kommer i vejen.
Keeping Mum (2005)En tør landsbypræst finder melodien, blandt andet som følge af den nye stuepige, en aldrende kvinde der viser sig at bære på flere hemmeligheder.
Keller - Teenage Wasteland (2005)To 16-årige drenge driver en dårlig spøg alt for langt ud, og det er lige ved at ende grueligt galt.
Kelly & Cal (2014)En nybagt forstadsmor med indebrændte frustrationer møder en ung fyr i kørestol, og de to opbygger en form for venskab.
Kelly´s Heroes (1970)En gruppe soldater under anden verdenskrig har fået nys om et læs guldbarrer til en værdi af 16 mill. dollars.
Kes (1969)En engelsk underklasseknægt finder fred, da han fatter interesse for at opdrætte en rovfugl midt i alle hverdagens elendigheder.
Khane-ye doust kodjast? (1987)En iransk dreng møder lutter gnavne voksne, da han under tidspres vil aflevere et stilhæfte til sin uheldige klassekammerat.
Kick-Ass (2010)En amerikansk teenager bliver landskendt som superhelten Kick-Ass, og måske kan den nye livsstil oven i købet gøre ham populær blandt pigerne.
Kick-Ass 2 (2013)En gruppe autodidakte superhelte organiserer sig i kampen mod storbyens kriminalitet.
Kid (2012)En syvårig dreng og hans storebror bliver ufrivillige kegler i de voksnes følelseskolde spil, efter at de har mistet deres mor.
Kidnapning (1982)Tre brødre kommer på småkriminelt eventyr med deres onkel. Hvis det kan lykkes dem at kidnappe en rigmandssøn, er lykken gjort.
Kids (1995)Teenagerdrengene i storbyens puls kerer sig ikke om AIDS-faren men klør bare på med at forføre unge jomfruer.
Kids Are All Right, The (2010)Et lesbisk par med to teenagebørn kommer i krise, da børnene opsøger den sæddonor, der er deres far.
Kill Bill: Vol. 1 (2003)En ung adræt kvinde er kun opsat på at få hævn efter en traumatisk oplevelse. Og hævnen er sød..
Kill Bill: Vol. 2 (2004)En hævntørstig kvinde bliver blandt andet levende begravet, før hun endelig kan få hævn-udløsning.
Kill Me Again (1989)En kvinde betaler en privatdetektiv for at iscenesætte hendes død efter at hun har frarøvet sin kæreste en 'mindre' formue.
Kill the Irishman (2011)Danny Greene bruger i 1970’ernes Cleveland næverne for at komme hurtigt op i bagmands- og gangsterhierarkiet - og det virker.
Kill Your Darlings (2013)Digterspiren Allen Ginsberg starter på universitetet og møder ligesindede konformitetshadere, der elsker at ryge sig skæve.
Killer Elite (2011)En hårdtslående eliteagent genoptager sin brutale karriere, da hans mentor bliver taget som gidsel.
Killer Elite, The (1975)Et par eksperter i drab fra en hemmelig organisation bliver hinandens værste fjender, da den ene pludselig skyder den anden.
Killer Inside Me, The (2010)En tilsyneladende helt almindelig vicesherif har en slem skyggeside, der får ham til at slå ihjel uden at blinke.
Killer: A Journal of Murder (1996)En nyansat fængselsbetjent fatter sympati for en massemorder, der kun er ude på at få sin dødsdom så hurtigt som muligt.
Killer´s Kiss (1955)En bokser må kæmpe for både æren og livet, da han forelsker sig i en kompliceret kvinde.
Killing Fields, The (1984)En amerikansk journalist fanges i Cambodias rædsler og frygter for kollegaens liv.
Killing Season (2013)En pensioneret amerikansk soldat bliver opsøgt af en gammel fjende fra balkankrigen. Nu begynder kattens leg med musen i den vilde natur.
Killing Them Softly (2012)En professionel håndlanger får til opgave at undersøge et røveri begået under en mafiabeskyttet pokerturnering.
Killing, The (1956)En række mænd med særlig kendskab til galopindustrien planlægger at snuppe omsætningen efter en indbringende dag.
Killing, The [1. Season] (tvs) (2011)En kriminalkommissær og hendes nye makker kæmper dag for dag for at opklare mordet på en teenagerpige i Seattle.
Killing, The [2. Season] (tvs) (2012)En kriminalkommissær og hendes nye makker kæmper dag for dag for at opklare mordet på en teenagerpige i Seattle.
Killing, The [3. Season] (tvs) (2013)En række mord på helt unge prostituerede fører en kriminalkommissær og hendes makker ad særdeles mørke veje.
Killing, The [4. Season] (tvs) (2014)Et Seattle-politmakkerpar forsøger at skjule deres egen selvtægt, mens en ny sag stiger politikorpset til hovedet.
Killshot (2008)En sammenbidt lejemorder med indianske aner er på jagt efter et par, der ved for meget. Men en idiotisk partner stikker en kæp i hjulet.
Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö (2005)To store drenge oplever deres livs sommer sammen ved en svensk skovsø, og som voksen ser den ene af dem tilbage på sine oplevelser.
Kinamand (2005)En fredsommelig vvs-mand proforma-gifter sig med kinagrillindehaverens søster og opdager nye potentialer i sit følelsesliv.
Kindergarten Cop (1990)En muskelpumpet politimand går undercover som børnehaveklasselærer i forsøget på at komme en åleglat narkobagmand til livs.
King is Alive, The (2000)En gruppe internationale mennesker strander i en bus midt i ørkenen og bliver sat på alvorlige prøver.
King Kong (2005)En ambitiøs filminstruktør leder sit filmhold i land på en ukendt ø, der efter sigende gemmer på store hemmeligheder. Og ganske rigtigt..
King of Marvin Gardens, The (1972)En depressiv radiovært trækkes ind i ejendomsspekulation i Atlantic City af sin friskfyrs-storebror, men hele affæren ender mere end galt.
King of the Hill (1993)En 12-årig dreng er til sidst helt alene midt i 30’ernes store depression. Et stort hjerte holder ham oven vande.
King Ralph (1991)Hele England kongehus inklusive arvinger er døde, så nu må en amerikaner langt ude i slægten træde ind som konge.
King Solomon´s Mines (1985)Et opdagelsesrejsende par i Afrika vil for enhver pris finde en diamantmine.
King Solomon´s Mines (1950)Opdagelsesrejsende i Afrika vil for enhver pris finde en diamantmine.
King, The (2005)En ung marinesoldat opsøger sin biologiske far, der er prædikant i Texas. Fra starten har han udtænkt en grusom plan.
King´s Speech, The (2010)Kong George d. 6. har alvorlige problemer med at tale. Han stammer. Men efter talrige mislykkede specialister ser det endelig ud til, at der er en, der kan hjælpe.
Kingpin (1996)En handicappet bowlingmester kæmper sig op i form igen, efter at have hjulpet en amishmand med bowlingtalent.
Kings of Summer, The (2013)En frustreret teenager er så træt af sin far, at han flytter med to venner ud i et hjemmebygget hus i skoven, men måske bliver hverdagssavnet alligevel for stort.
Kinsey (2004)En amerikansk professor satte sig i 1940'erne for at forske i amerikanernes sexliv. Det vakte opsigt!
Kispus (1956)En ung kvinde opdages ved et tilfælde af en kendt modedesigner og møder en mand, som hun bliver svært forelsket i ved første øjekast.
Kiss of Death (1995)En ex-fange vil gerne leve hæderligt igen men drages atter mod slum og kriminalitet.
Kiss the Girls (1997)En politimand trækkes ind i en gal massemorders univers, da hans niece er forsvundet. Han får hjælp af et af morderens undslupne ofre.
Kissing Place, The (tv) (1990)En lykkelig dreng erfarer, at hans forældre slet ikke er hans rigtige forældre. Nu er han på flugt gennem land og rige.
Kjærlighetens kjøtere (1995)En ung og lidt naiv digter melder sig til en pelsjægerekspedition i Grønland, men han får meget svært ved at falde ind i de fastgroede jægeres isolerede univers.
Klatretøsen (2002)Da en pige får at vide, at hendes fars farlige sygdom kun kan helbredes for 1,5 mil. i USA, beslutter hun sig for at skaffe pengene.
Klinkevals (1999)En standhaftig kvinde kæmper mod al modgang og tager sagen i egen hånd, da hendes mand får en depression.
Klinteskoven (2007)En poetisk opdagelsesrejse mellem træer, dyr og skiftende vejrlig i Klinteskoven på Møns Klint.
kloge mand, Den (1937)Der er åben krig mellem landsbyens læge og kvaksalver, indtil kvaksalverens evner alligevel anerkendes i nødens stund.
Klovn [1. sæson] (tvs) (2005)Et par kendte danskere med eget bureau i København får røven på komedie, fordi særligt den ene hele tiden kvajer sig.
Klovn [2. sæson] (tvs) (2005)Flere ekstremt pinlige episoder, når Frank og Casper hele tiden kun tænker på sex.
Klovn [3. sæson] (tvs) (2006)Casper og især Frank kvajer sig til den helt store og forrygende morsomme guldmedalje.
Klovn [4. sæson] (tvs) (2006)Vennerne Frank og Casper har ikke indset, at de skal holde sig fra kønne unge piger, når de begge er i fast parforhold.
Klovn [5. sæson] (tvs) (2008)De to venner Frank og Casper må smerteligt meget igennem i deres respektive parforhold med Mia og Iben.
Klovn [6. sæson] (tvs) (2009)Vennerne Casper og Frank er inde i en svær periode, da Casper har en alvorlig depression, og Frank fortsætter med at sætte nye standarder for pinlighed.
Klovn Forever (2015)Casper og Franks venskab sættes på prøve, da Casper pludselig rejser til Los Angeles. Men da Frank besøger ham, vendes der på godt og ondt op og ned på det meste.
Klovn: The Movie (2010)To gamle venner har længe planlagt en "tour de fisse" i Kano ad Gudenåen, men turen kompliceres af, at de er nødt til at tage en 10-årig nevø med.
Klumpfisken (2014)En økonomisk trængt Hirtshals-fisker finder måske en vej ud af kniben, da en havbiolog fra København former en lille mental bølge.
Klute (1971)En privatdetektiv kommer tæt ind på livet af en callgirl, der gemmer på en hemmelighed.
Knallhart (2006)En 15-årig dreng flytter med sin mor til et belastet berlinerkvarter og lærer at blive hårdfør - med fatale følger.
Knick, The [1. Season] (tvs) (2014)En gruppe kirurger på et hospital i New York anno 1900 forsøger at redde liv med datidens midler, samtidig med at de interne intriger og katastrofer skal plejes.
Knick, The [2. Season] (tvs) (2015)En gruppe kirurger på et hospital i New York anno 1901 forsøger at redde liv med datidens midler, samtidig med at de interne intriger og katastrofer skal plejes.
Knight Moves (1993)En udspekuleret morder myrder efter skakspillets strategier, og en ihærdig betjent forsøger at gennemskue ham.
Knight´s Tale, A (2001)En lille gruppe entusiaster i 1300-tallet bliver rige på fup, svindel og en smule talent.
Knowing (2009)En dreng og hans far får førstehåndskendskab til en række forudsigelser af store katastrofer. Det er skræmmende opdagelser.
Kokken (2002)På Københavns hotteste salsarestaurant kæmper vuggende hofter om hovedpræmien. Samtidig udspiller der sig et lille kærlighedsdrama.
Kollegiet (2007)En frisk ung pige er ny beboer på et kollegium. Men hun bliver brutalt mobbet af de andre beboere - og så spøger det på gangene!
Kollektivet (2016)Et ægtepar med teenagedatter beslutter sig for at starte et kollektiv i en stor villa. Men strøtankerne om fællesskab og kærlighed kører af sporet.
Kolya (1996)En midaldrende cellist bliver blød om hjertet, da en lille dreng pludselig står ved hans hoveddør.
Koma (2006)16-årige Jonas bliver tvunget til at vælge mellem sin gamle og utilpassede ven, og sin nye kæreste.
Komodo (1999)En dreng må genopleve sine traumer, da en psykolog tager ham med tilbage til den ø, hvor hans forældre blev dræbt.
Komtessen paa Steenholt (1939)Da den unge Elly kommer hjem til sin fædrende gård efter et ophold i Amerika, ser hun det som sin opgave at får gården på ret kurs igen.
Kongekabale (2004)At politik kan være dødbringende viser denne danske film om livet bag Christiansborgs facade.
kongelig affære, En (2012)Den sindssyge kong Christian VII får kone, barn og egen livlæge og blomstrer op. Men hele tiden lurer risikoen for sammenbrud og galskab.
Kongen av Bastøy (2010)En stor gruppe utilpassede drenge slider og slæber under barske forhold på en isoleret opdragelsesanstalt, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.
Konsequenz, Die (1977)En mand bliver fængslet for at have haft sex med en 15-årig dreng og møder nye udfordringer, da fængselsinspektørens søn forelsker sig i ham.
Kon-Tiki (2012)En stædig norsk videnskabsmand og en håndfuld lidelsesfæller vil bevise over for sig selv og verden, at Stillehavet kan krydses på en tømmerflåde.
Kopps (2003)En lille svensk politiafdeling står for at skulle lukkes. I håbet om at kunne overleve fingerer betjentene en række "forbrydelser".
Korobka (2016)En gruppe russiske storbydrenge med forkærlighed for gadefodbold bliver midtpunkt i et racistisk drama, da en af drengene ikke kan affinde sig med ikke-hvide fyre på banen.
Korsveje (2012)Tre ensomme skæbner må grufuldt meget igennem i tre uafhængige, hårrejsende københavnerfortællinger.
kort en lang, En (2001)Et bøssepar kommer i vanskeligheder, da den ene forelsker sig i en pige. Det kræver blod, sved og tårer.
korte sommer, Den (1976)Under anden verdenskrig forelsker en dansk kvinde sig i en tysk soldat - en farefuld flirt i den vestjyske ro.
K-PAX (2001)En psykolog får en meget særpræget patient, der på overbevisende maner hævder at være på besøg fra en fjern planet.
Kraftidioten (2014)En snerydder i det nordnorske tager skovl og skyder i egen hånd i en omfattende hævnaktion. Bjerglandskabets mafia har nemlig myrdet hans søn.
Kramer Vs. Kramer (1979)Efter et uventet ægteskabsbrud må karrierefaderen tage sig af sønnen alene.
Krámpack (Nico and Dani) (2000)To venner tilbringer en dejlig sommer sammen i Spanien. Den ene vil gerne miste sin mødom, mens den anden er mere interesseret i vennen.
Kratki film o ubijanju (1988)En rodløs ung polsk mand beslutter sig for at begå et mord - det får fatale konsekvenser, og sagen bliver en nyudklækket advokats første.
Krigen (2015)En dansk kompagnichef i Helmand, Afghanistan sendes hjem efter en handling, der af retten kan tolkes som en krigsforbrydelse.
Krigernes børn (1979)En gruppe teenagere flygter fra undertrykkelse i en ubestemmelig fortid.
Kriminalassistent Bloch (1943)En ægtemand i affekt render i skoven med sin revolver. Snart høres skud, og han findes død. Er det selvmord eller mord? Kriminalassistent Bloch tilkaldes.
Kriminalsagen Tove Andersen (1953)En kvinde findes myrdet i København, og to kriminalbetjente sættes på sagen.
kroniske uskyld, Den (1985)I den svære semi-voksendom oplever en lille gruppe unge kriser, der kan synes uløselige og tragedier, der gør ondt værre.
Krudt og klunker (1958)Historier om en hjertelig familie i det gamle København.
Krummerne (1991)Familien Krumborgs krumspring fra en dårlig lejlighed til et gammelt hus, hvor et klodset bankrøverpar har gemt deres bytte.
Krybskytterne på Næsbygård (1966)Væmmelige krybskytter hærger skovene omkring Næsbygaard, men heldigvis fejler sammenholdet på godset ikke noget, og hesteløbet vindes også.
Krøniken (tvs) (2004)Mennesker mødes og sød musik opstår, men ikke uden malurt i bægeret og bestemt med store udfordringer gennem flere dekader.
Kuffs (1992)Efter at politibrormand er blevet henrettet overtager karl-smart-lillebror distriktet med ønsket om fornyet lov og orden.
Kumonosu jô (1957)En samuraikriger og hans kone myrder krigsherren, erobrer kongedømmet og møder deres undergang fulde af vanvid.
Kun en pige (1995)Fra vugge til voksendom følges en kvindes semi-problematiske tilværelse.
Kun sandheden (1975)En uligevægtig kvinde bliver mistænkt for et mord i en dansk provinsby.
Kundskabens træ (1981)Anden mellem er en helt almindeligt århusiansk skoleklasse anno 1958 og oplever som helt almindelige skoleklasser helt almindelige problemer.
Kunsten at græde i kor (2006)I en sønderjysk landsby forsøger 11-årige Allan at redde sin familie fra det totale psykiske sammenbrud.
Kus me zachtjes (2012)En 17-årig dreng forsøger at finde fodfæste i en omverden, der ikke har plads til hans særpræg og seksuelle observans.
Kvinden der drømte om en mand (2010)En international modefotograf med mand og barn forføres af en polsk underviser. Fotografens seksualitet vækkes til live, og hun er nu i fare for ikke at kunne se andet end sex.
Kvinden i buret (2013)En degraderet kriminalbetjent tager sagen i egen hånd og opklarer en fem år gammel mordgåde i ellevte time.
Kyrkogårdsön (2004)En gruppe teenagere på en skærgårdsø havner i en farlig situation, da de opdager noget mystisk.
kæmpestore bjørn, Den (2011)Et søskendepar skal på ferie hos farfar langt ude i en stor skov, hvor der efter sigende skal gemme sig en kæmpestor bjørn.
Kærestesorger (2009)En flok gymnasieelever på Viborg Katedralskole i 1963 oplever, at sorrig og glæde vandrer til hobe i voksendommens forår.
Kärlekens krigare (2009)To unge lesbiske kvinder elsker hinanden over alt på jorden, men da livet går skævt, må de også gå hånd i hånd i døden.
kärlekshistoria, En (1970)Et ungt forelsket par forsøger at udforske kærligheden mellem frustrerede, kriseramte voksne.
Kærlighed ved første hik (1999)Dreng møder pige og sex for allerførste gang.
Kærlighedens smerte (1992)En tilsyneladende glad og lykkelig pige forelsker sig i sin skolelærer men viser snart tegn på at have store psykiske problemer.
kærlighedshistorie, En (2001)Da Kira kommer hjem fra psykiatrisk afdeling på hospitalet er hun ikke helt rask og sætter sin tålmodige mand på mange prøver.