4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Originaltitler - B


Babe (1995)En griseunge ankommer til en bondegård, hvor et hundepar tager sig kærligt af dens opdragelse.
Babel (2006)Mange skæbner fordelt over hele kloden kædes sammen i et sandt virvar af ulykkelige omstændigheder.
Babettes gæstebud (1987)To søstre, der har viet deres liv til fred og fordragelighed i Guds nærvær, giver en fransk flygtning husly.
Baby Boom (1987)En succesfuld karrierekvinde forsinkes i sine gøremål af et uventet arvestykke og bliver blød om hjertet.
Baby Doom (1998)Om besværlighederne ved at få børn i en ung alder.
Baby på eventyr (1942)En sagfører opsøges af en gammel flamme, der vil have hjælp til at gøre sin mand jaloux, mens de sammen opholder sig på et gods.
Baby´s Day Out (1994)Da tre klodsede forbrydere kidnapper en baby, kommer det helt bag på dem, at det bliver den lille krøltop, der sætter dagsordenen gennem storbyen.
Babylon A.D. (2008)En lejesoldat eskorterer en ung kvinde fra Sibirien til New York uden at vide, at hun gemmer på en mystisk og værdifuld virus.
Bachelor Party (1984)En ung mand får serveret en polterabend ud over det sædvanlige af sine ivrige venner.
Back to the Future (1985)En hektisk professor designer en bil, der kan føre mennesker både frem og tilbage i tiden.
Back to the Future Part II (1989)Tiden flyver for to tidsrejsende eventyrere i et dramatisk eventyr.
Back to the Future Part III (1990)En tidsmaskine bringer en ung helt tilbage i det vilde vesten, hvor han må være på vagt for at overleve.
Backcountry (2014)Et ungt par tager sidst på sæsonen på vandretur i den canadiske ødemark. Men de farer vild med en glubsk bjørn i hælene.
Backdraft (1991)To brødre kæmper som brandmænd for deres afdøde fars ære i det faretruende flammehav.
Bad Boy Bubby (1993)Efter at have været spærret inde af sin mor i en mørk lejlighed i mange år, får sønnen pludselig lejlighed til at komme ud i verdenen udenfor.
Bad Boys (1995)To sorte politimænd har deres helt egne metoder, når storbyens kriminalitet skal bekæmpes.
Bad Boys II (2003)To kække sorte politimænd må helt op i det røde omdrejningsfelt, da en større sending Ecstasy-piller er på vej i land i Florida.
Bad Influence (1990)Gode venner hænger ikke på træerne, og bedst som man tror, man har fundet en, viser han sig at være en gal morder.
Bad Santa (2003)En alkoholiseret, kriminel mand tjener lidt håndøre som julemand i storcentre, mens han planlægger at rende med omsætningen.
Bad Taste (1987)I en lille New Zealandsk kystby er der ganske stille. En hær af rumvæsener har invaderet byen og dræbt alle dens indbyggere. Nu venter en hård kamp for dem, der tør tage den op.
Baden Baden (2016)En ung kvinde vender hjem til Strasbourg efter flere år i udlandet og oplever, hvor svært det er at falde tilbage i de gamle sammenhænge og venskaber.
Badlands (1973)En ung rebel, som mange synes ligner James Dean, danner par med en teenager og slår et hav af mennesker ihjel, på vild flugt fra myndighederne.
Bag de røde porte (1951)Livet går sin festlige gang på Dyrehavsbakken nord for København, hvor professor Labardi dog har problemer med at holde terminen.
Bagland (2003)Mille skal flytte sammen med kæresten Kenny og forlader ungdomsinstitutionen. Men det nye liv kommer ikke til at gå let.
Baise-moi (2000)To voldtægts- og sexlystne kvinder kammer over og bliver rene sexmordere.
Bal (2010)I en øde beliggende tyrkisk landsby er en lille dreng tæt knyttet til sin far. Da faderen en dag ikke kommer hjem, er det en stor sorg.
Ball´s Out: Gary the Tennis Coach (2009)En professionel tennisspiller har lagt ketsjeren på hylden men fristes af trænertjansen på en gymnasium, hvor han også er pligtopfyldende pedel.
Ballade i Nyhavn (1942)En forbryderbande begår bræk efter en kriminalforfatters kapitler. Imens kæmper sagførerparret Jessen med jalousiens kvaler.
Ballade på Christianshavn (1971)En flok christianshavnere er i fare for at blive husvilde, da en byggekonge vil rive kvarteret ned.
Balladen om Carl-Henning (1969)Den enfoldige mejeriarbejder Carl-Henning støtter sig til vennen Poul, men da Poul rejser til byen, står Carl-Henning på egne ben.
Ballerup Boulevard (1986)En teenagepiges verden smuldrer, da familiefirmaet krakker og moderen ryger i fængsel. Men et lille popband skal ændre på nedtryktheden.
Bamse (1968)Da faderen dør i en trafikulykke, sætter sønnen sig for at opsøge faderens hemmelige elskerinde - og forelsker sig selv i hende.
Bandits (2001)To meget effektive bankrøvere, eftersøgt over hele USA, falder for den samme kvinde - og det giver problemer.
Bang Bang Orangutang (2005)Efter ved et uheld at have kørt sin søn ihjel forsøger en mand på egne ben at skaffe sig en tilværelse igen. Naiv og godtroende.
Bangkok Hilton (tvs) (1989)En ung australier havner i sin søgen efter sin biologiske far i et Thailandsk fængsel, dømt til døden for noget, hun ikke har gjort.
Bank Job, The (2008)En gruppe amatørkriminelle sætter sig for at begå alle tiders vildeste bankrøveri, da de har erfaret, at en bank står uden alarmer i en uge.
Barbara (2012)Den unge læge Barbara forflyttes i 1980’ernes Østtyskland til et lille provinshospital som straf for at ansøge om visum til vesten.
Barbara (1997)I 1760 ankommer en dansk præst til Færøerne og forelsker sig prompte i en præstefrue kendt for sine talrige forførelser.
Barbarella (1968)En velskabt kvinde lander i en fjern fremtid på en fjern planet, hvor hun skal forsøge at få skovlen under en ond type.
Bare Holger (2004)Et genert postbud vil så gerne i gang med kvinderne, men det er først, da han kvindebedårende overbo tager på ferie, at der går hul på bylden.
Barndommens gade (1986)I et arbejderhjem på Vesterbro vokser en 14-årig digterspire op og lærer voksendommens særheder at kende.
Baronessen fra benzintanken (1960)En kvindelig mekaniker erfarer, at hun er enearving til sin farmors slot, og nu er hun nødt til at ændre sit liv. Eller er hun?
Barry Lyndon (1975)En ung irsk mand mestrer forførelsens kunst i 1700-tallet, men ikke alle accepterer hans løsslupne stil.
Barton Fink (1991)Med høje tanker om sig selv i bagagen flytter en manuskriptforfatter til Hollywood, hvor han hyres til at skrive et simpelt manuskript. Men omgivelserne går ham på nerverne.
Basejumper (2013)En ung soldat med afghanske krigstraumer kaster sig frygtløst ud fra alverdens høje klipper og bygninger, til stor fortrydelse for han familie.
BASEketball (1998)Et par bøvede fyre opfinder deres helt egen variant af basketball. Den nye sportsgren bliver snart et fænomen med professionel liga.
Basic (2003)En jægersoldat efterforsker mystiske dødsfald efter en avanceret militærøvelse i junglen.
Basic Instinct (1992)Hemmelighedsfuld og sexet sprænger en mordmistænkt kvinde en politibetjents rammer og forfører ham i stor stil.
Basketball Diaries, The (1995)En teenage-basketballspiller tager stoffer og kommer i kontakt med voksenlivets talrige problemer.
Bat*21 (1988)Ladt alene midt i Vietnamkrigens jungle skal en forulykket militærmand forsøge at komme helskindet i sikkerhed.
Batman (1989)En mand i flagermusekostume skal forsøge at frelse verden.
Batman & Robin (1997)Superheltene Batman og Robin må finde reservekræfterne frem, da skurken Mr. Freeze truer verdensfreden med sin særlige evne til at fryse alt til is.
Batman Begins (2005)Efter i årevis at have søgt hævn over mordet på sine forældre, finder unge Bruce Wayne en måde at komme videre på.
Batman Forever (1995)En superhelt sættes på hårde prøvelser, da to superskurke begge vil ham det onde. Han får heldigvis hjælp fra flere kanter, bl.a. den unge Robin, der bliver hans makker.
Batman Returns (1992)Oppe imod skummelt klædte skurke skal Batman kæmpe for ro og orden.
Battle for Haditha (2007)En vejsidebombe starter en voldsom kædereaktion under Irak-krigen. Det endte med en tragedie, som det amerikanske forsvar helst vil glemme.
Battle for the Planet of the Apes (1973)Ondsindede aber kæmper imod ondsindede mennesker om at få herredømmet over abernes planet Jorden.
Battle Los Angeles (2011)Verden kommer under belejring af fjendtlige væsner fra det ydre rum, og en lille gruppe soldater i Los Angeles tager kampen op.
Battle of Shaker Heights, The (2003)En teenager med store krigsscenarier som hobby bruger sin interesse til at planlægge en hævn mod sin plageånd i gymnasiet.
Beach, The (2000)Tre trendy unge ankommer til en hemmelig strand, hvor alt ånder fred og idyl, indtil naturlige fjendskaber opstår og skaber uro.
Bean (1997)En fjollet britisk museumsvagt tager til USA for at vogte over et meget sjældent maleri, som han naturligvis i stedet ødelægger.
Bear Island (1979)En broget gruppe videnskabsfolk opfanger et nødsignal fra den norske Bjørneø og går i land. Kun for at opleve interne dødbringende kampe.
Bear with Me (2005)En lille pige farer vild i Canadas bjerge. Heldigvis møder hun sin kælebjørn, som hun satte ud i naturen flere år tidligere.
Bear, The (1989)En babybjørn må efter moderens død slå sig sammen med en fuldvoksen hanbjørn, der jages af jægere.
Beast (2011)En jaloux ægtemand vil have hævn for sin kones sidespring, og det udvikler sig til decideret vanvid.
Beasts of the Southern Wild (2012)En seksårig pige bor med sin far i et lille samfund nær verdens ende. Da hendes far en dag bliver syg, tvinges hun til at klare sig selv i stigende udfordringer.
Beautiful Girls (1996)Om mænd og deres evindelige vanskeligheder med det modsatte køn.
Beautiful Mind, A (2001)En voldsomt matematisk begavet mand vikles mod sin vilje ind i et psykologisk spil. Hvem tør han tro på?
Beautiful Thing (1996)To teenagedrenge forelsker sig med stor forsigtighed i hinanden og afventer omgivelsernes reaktion.
Beck - Annonsmannen (tv) (2002)Svenske politifolk bliver sat på dødbringende opgaver, da en morder finder sine ofre via en avisannonce.
Beck - Hämndens pris (tv) (2001)En politimorder jages vildt gennem det svenske landskab, og betjent Gunvald Larsson er helt oppe i det røde felt.
Beck - Lockpojken (tv) (1997)Betjent Beck og hans kolleger må se på børneporno for at opstøve en morder.
Beck - Monstret (tv) (1998)Kriminalbetjentene i Stockholm får en ubehagelig opklaringssag, efter at de har detoneret en formodet kuffertbombe, der viste sig at indeholde et spædbarn.
Beck - Pensjonat Pärlan (tv) (1998)Russiske bagmænd smugler farlige sprængstofsemner til Sverige. Samtidig kører Gunvald Larsson en pige ihjel.
Beck - Pojken i glaskulan (tv) (2002)En autistisk dreng bliver fundet med sin dræbte mors blod på kroppen, og kriminalbetjent Beck kan indlede sin efterforskning.
Beck - Sista vittnet (tv) (2002)Et svensk politimakkerpar er oppe imod koldblodige lettiske bagmænd, der ætser ansigterne væk på deres kvindelige ofre.
Beck - spår i mörker (tv) (1997)Bestialske mord i Stockholms tunnelbane sætter Beck og co. på stressende overarbejde.
Beck: Enslingen (tv) (2002)En fredelig eneboer på en svensk skærgårdsø findes myrdet. Beck og hans kolleger må i snak med asiatiske prostituerede.
Beck: Okänd avsändare (tv) (2002)En ihærdig journalist graver i en historie om store millionbeløb, og det gør ham til skydeskive. En svær sag for Beck.
Bed of Roses (1996)To unge smukke mennesker forelsker sig, men hun har svært ved at binde sig.
Bedhead (1991)Lillesøster tager kampen op mod sin skrækkelige storebror, der har et mægtigt morgenhår.
Beethoven´s 2nd (1993)En flot sanktbernhardshund forelsker sig og får hvalpe med sin frue, men onde kræfter driver familien fra hinanden.
Beethoven´s Hair (2005)Da Beethoven døde klippede en ung komponist en lok af hans år. I nyere tid dukker hårlokken op på en auktion i Gilleleje.
Beetlejuice (1988)Efter en bilulykke havner et ægtepar i et efterliv, usynlige for de levende.
Before and After (1996)En familie lægges i ruiner, da teenagesønnen roder sig ud i noget snavs.
Befrielsesbilleder (1982)I dagene omkring befrielsen i maj 1945 følger vi en tysk Wehrmacht-soldat, der undslipper de allierede og opsøger sin danske elskerinde.
Beguiled, The (1971)Syv kvinder på en pigeskole vågner op til dåd, da en såret soldat fra fjendens lejr ankommer for at få pleje.
Behind Enemy Lines (2001)To amerikanske soldater skydes ned af bosniske krigere. En overlever og flugter nu over stok og sten for at undgå et nakkeskud.
Behind the Candelabra (tv) (2013)En talentfuld og ekstremt populær entertainer lever de søde liv i sus og dus. Måske kan mødet med en ung mand ændre den overfladiske livsstil?
Being Flynn (2012)En ung mand bliver pludselig ringet op af sin far efter 18 års fravær, men nogen varm genforening bliver der ikke tale om.
Being John Malkovich (1999)En dukkefører opdager en portal, der fører ind i hovedet på skuespilleren John Malkovich og tjener fede penge på det.
Being There (1979)Aldeles isoleret fra og uvidende om verdenen udenfor sin gamle herres hus træder en butler ud for at stå på egne ben.
Beira-mar (2015)To teenagedrenge tager i sommerhus sammen ved kysten og kommer tættere på hinanden og deres seksualitet.
Bekännelsen (tvs) (2001)Et estisk turistpar lægger vejen forbi det nordlige Sverige. Det bliver skæbnesvangert for to lokale mænd.
Bela donna (1998)En smuk amerikansk kvinde drager med sin mand til Brasilien. Han skal finde olie, hun forelsker sig i en lokal.
Believer, The (2001)En rå nynazist fører sin egen indædte kamp mod jøderne, men en indre konflikt rumsterer.
Belle de jour (1967)En ganske almindelig gift fransk kvinde får lyst til at prøve kræfter med sin seksualitet og bliver deltidsprostitueret.
Belly of an Architect, The (1987)En berømt amerikansk arkitekt er rejst til Rom med sin kone for at indvie en udstilling om en afdød arkitekt. Opholdet i den italienske hovedstad bliver skæbnesvangert.
Ben X (2007)En ung mand med aspergers syndrom bliver skam-mobbet i skolen, og det er lige ved at ende helt galt, før han udtænker den perfekte hævn.
Benchwarmers, The (2006)Tre mænd får succes med deres helt eget baseballhold, hvor de to af dem er komplet uduelige men alligevel vinder kampe.
Bend It Like Beckham (2002)En indisk pige er oppe imod svære odds, da hendes helt store passion er fodbold, og forældrene gerne ser hende gift og veluddannet.
Beneath the Planet of the Apes (1970)Jorden er lagt øde hen, og magten er overtaget af intelligente aber. Men hvad skjuler "Den Forbudte Zone" i de underjordiske gange?
Beneath the Valley of the Ultra Vixens (1979)I en lille amerikansk flække dyrkes der sex, så kropsvæskerne flyder. Men det er ikke alle, der bliver tilfredsstillet.
Benefit of the Doubt (1993)Efter mange år i fængsel vender en far tilbage for at overbevise sin datter om, at han er uskyldig. Men han skal snart modsige sig selv.
Bent (1997)To homoseksuelle fyre havner i kz-lejr. Det lykkes den ene at holde sin hemmelighed skjult, men konsekvenserne er ubærlige.
Bergen-Belsen zum Beispiel (1985)Med udgangspunkt i befrielsen af koncentrationslejren Bergen-Belsen fortælles den frygtelige historie fra ofrenes og befriernes synsvinkel.
Berlin, die Sinfonie der Grossstadt (1927)En dag i Berlin år 1927 fra morgenstund til aften- og natteliv.
Bernard and Doris (tv) (2006)Den stinkende rig tobaksarving, Doris Duke, finder i sin nye homoseksuelle butler den sparringspartner, hun længe har ledt efter.
Bertram & Co (2002)En lille dreng og hans familie går til kreativt modangreb, da farmand er blevet uretfærdigt behandlet.
Bertram og Lisa (tv) (1975)Et ægteskab vakler, da det kommer frem, at hun har haft en affære med deres fælles ven.
Besat (1999)En dansk læge tager til Rumænien for at forsøge at opstøve en dødbringende virus, der er blevet opdaget i Danmark
Best Exotic Marigold Hotel, The (2011)En lille gruppe gråt guld drager til Indien i håbet om at finde mening med livet, drømmene og den tredje alder.
Betal din Skat med Glæde (1945)En herre snyder bevidst med sin selvangivelse, men hans dårlige samvittighed sladrer til samfundet, og det betalende folk hævner sig.
bête, La (1975)Kvinderne bliver bundliderlige, da først de erfarer, hvad skovens brølende gorillamonster har mellem benene.
Betoniyö (2013)En 14-årig dreng har endnu meget at lære af livet. Storebroderen har en dag tilbage, før han skal i fængsel, og alenemoderen viser ikke megen kærlighed.
Betrayed (1988)En kvinde, der tilfældigvis er FBI-agent, forelsker sig i en mand, der tilfældigvis er slem racistisk forbryder.
Better Call Saul [1. Season] (tvs) (2015)En lidt lusket advokat-aspirant kæmper en brav kamp for at gøre karriere mellem selvfede og stinkende rige jurister.
Better Call Saul [2. Season] (tvs) (2016)En lidt lusket advokat-aspirant kæmper en brav kamp for at gøre karriere mellem selvfede og stinkende rige jurister.
Beverly Hills Cop (1984)En Detroit-betjent gør byen usikker i sin kamp for at hævne sin myrdede ven.
Beverly Hills Cop II (1987)En rapkæftet storbybetjent bruger helt egne metoder i jagten på bagmænd og forbrydere.
Beverly Hills Cop III (1994)Betjenten Axel Foley er fast besluttet på at finde en slem forbryder, og han lægger ikke fingre imellem.
Beverly Hills Ninja (1997)En overvægtig hvid amerikaner, der er vokset op blandt ninjaer i Japan, hyres som ninja i Guds eget land - og laver masser af ballade.
Beyond Borders (2003)En billedskøn overklassepige kaster sig ud i en hæsblæsende nødhjælpskamp i talrige lande.
Beyond Rangoon (1995)En amerikansk turist får sin sag for under krigen i Burma i 1988.
Beyond the Law (1993)En politibetjent går undercover som motorcykelbandemedlem i håbet om at kunne optrevle en hærgende bandes omfattende kriminalitet.
Big (1988)En knægt ønsker sig inderligt, at han var voksen, og inden længe er ønsket gået i opfyldelse. Et barn i en voksen mands krop.
Big Bus, The (1976)En revolutionerende ny atomdrevet bus skal så grueligt meget igennem på sin jomfrurejse.
Big Country, The (1958)En mand bliver fanget mellem to kvinder og en skøn tønde land.
Big Daddy (1999)En festglad ungkarl får ved et tilfælde en femårig dreng ind ad døren. Måske kan faderrollen åbne nye døre..
Big Eyes (2014)En kvinde med talent for helt særlige malermotiver gifter sig med en kreativ mand, der viser sig at have helt særlige planer med konens kunst.
Big Fish (2003)En dygtig historiefortæller har plaget sin søn gennem hele livet med aldrig at fortælle historier fra det virkelige liv. På dødslejet tænker faderen tilbage.
Big Lebowski, The (1998)To bowlende gutter kommer i vanskeligheder, da den ene forveksles med en rig millionær.
Big Lift, The (1950)To amerikanske soldater oplever Berlin på nært hold, da Sovjetunionen i 1948 blokerer de allierede sektorer af den tyske hovedstad.
Big Momma´s House (2000)En FBI-agent går undercover som tyk sort kvinde og vinder en ung kvindes tillid. Men kan han bruge den uden kostume?
Big Momma´s House 2 (2006)En FBI-agent går undercover i fededamekostume som sort barnepige og vinder en hel kernefamilies hjerte.
Big Stan (2007)En storfusker på vej i fængsel engagerer en ekspert i selvforsvar for at undgå at blive voldtaget bag tremmer.
Bikur Ha-Tizmoret (2007)Et fuldt uniformeret egyptisk politiorkester strander i en ørkesløs israelsk forstad, men skulle have spillet i et arabisk kulturcenter.
Billet mrk. (1946)En ældre kvinde mister sin sunde fornuft, da hun reflekterer på en kontaktannonce og bruger alle sine penge på den "kærlige" bejler.
Billy Bathgate (1991)En ung naiv gadedreng kommer i lære hos en hot-shot-gangster, kommer til penge og siden ned med nakken.
Billy Elliot (2000)En 11-årig dreng dropper boksningen og begynder at danse ballet - men hvad siger far og storebror til det?
Bird (1988)Jazzsaxofonisten Charlie Parkers liv i lyd og billeder.
Bird On a Wire (1990)To gamle kærester finder sammen i en hæsblæsende flugt fra skumle bagmænd, og det kommer ikke til at gå stille af sig.
Birdcage, The (1996)Mænd med løse håndled forsøger at klare sig gennem livets hårdhed.
Birdman of Alcatraz (1962)En livstidsfange i isolationscelle bliver ekspert i fugle, efter han har taget en fugleunge i pleje.
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance) (2014)En teaterinstruktør og skuespiller har svært ved at vriste fortidens filmsucces som superhelten Birdman af sig.
Birds, The (1963)Fredsommelige fugle går amok og hakker næbbene i skallen på både helte og heltinder.
Birdy (1984)Efter traumatiske oplevelser i Vietnam vender en ung mand sig indad mod en drømmeforestilling om, at han er en fugl. En gammel ven prøver at hjælpe
Birth (2004)En ung kvinde rystes voldsomt, da en tiårig dreng hævder at være hendes afdøde mand - reinkarneret.
Birthday Girl (2001)En britisk bankmand har gennem et kontaktbureau skaffet forbindelse til en russisk pige. Fra det øjeblik hun står i lufthavnen, begynder det hele at gå galt.
Bis ans Ende der Welt (1991)En bankrøvers chauffør og en mystisk mand med to navne mødes og skilles.
Biskoppen (1944)En lille dansk ø sættes på den anden ende, da præsten og hans nye purunge husbestyrerinde forelsker sig.
Bitter Moon (1992)En handicappet mand sætter en rejsekammerat ind i sin kones mystiske væsen og vækker hans interesse med mange saftige sexdetaljer.
Bjørno & Bingo (2005)En bjørn og en pingvin og deres venner animeres rundt i et skævt univers.
Black Dog (1998)En økonomisk trængt og prøveløsladt familiefar og lastbilchauffør falder for en dum fristelse og bliver truet på livet.
Black Hawk Down (2001)En gruppe amerikanske FN-soldater må lade livet under voldsomme uroligheder i Somalia.
Black Rain (1989)To hårdkogte betjente fra USA tager til Japan, hvor de støder på mafiaen og bliver endnu mere hårdkogte.
Black Robe (1991)En missionær kæmper en brav kamp for at omvende alle de 'letlevende' indianere i det 17. århundrede.
Black Sunday (1977)Terrorister sætter alt ind på at sende en bombe ned over et fyldt fodboldstadion.
Black Swan (2010)En ambitiøs balletdanserinde får sin drømmerolle, men presset gør hende i tiltagende grad vanvittig.
Black Widow (1987)En kvinde ynder at forføre sine mandlige modspillere, ligesom den berømte edderkop.
Blackjack (tv) (1998)En veltrænet onkel bliver reservefar for sin niece og må trække det tunge skyts frem for at hævne mordene på pigens forældre. En veltrænet onkel bliver reservefar for sin niece og må trække det tunge skyts frem for at hævne mordene på pigens forældre.
Blackthorn (2011)Banditten Butch Cassidy er ikke død og fører en rolig pensionisttilværelse i de sydamerikanske bjerge, indtil han bliver nødt til at tage sin gamle karriere op igen.
Blackway (2015)En forulempet kvinde allierer sig med en lokalkendt for at få skovlen under områdets samvittighedsløse skurk.
Blade Runner (1982)Los Angeles år 2019. I regntungt mørke jagter en betjent menneskelignende robotter men falder selv for en charmerende en af slagsen.
Blair Witch Project, The (1999)En gruppe unge farer vild i den store skov i deres efterforskning af gamle heksefabler - og så er fanden løs.
Blazing Saddles (1974)I en lille westernflække indsættes revolutionerende nok en sort sherif, og det sætter de hvide indbyggere på den anden ende.
Blechtrommel, Die (1979)Treårige Oskar beslutter sig for, at han aldrig vil vokse mere, og hans ønske går i opfyldelse. I en krigspræget verden ser han det hele fra neden men er voksen af forstand.
Bleeder (1999)En københavner der er kørt træt i det hele går i sort og ødelægger ikke kun tilværelsen for sig selv men også for sine nærmeste.
Blended (2014)En enkemand og en fraskilt kvinde mødes til en mislykket blind date men finder måske alligevel kærligheden ved et tilfælde.
Bletchley Circle, The [1. Season] (2012)Fire kvinder med en fortid som afkodningseksperter under Anden Verdenskrig hjælper politiet med at finde en seriemorder.
Blind Terror (1971)En slem ulykke gør Sarah blind, og hun drager til den engelske hede for at bo hos familien. En dag opdager hun, at hele familien ligger myrdet i huset, og hun står selv for tur.
Blink (1994)En blind kvinde får synet tilbage efter en avanceret operation. Men kun for at opleve en kynisk morder på nærmeste hold.
Blinkende lygter (2000)Fire forbrydere på flugt med en kuffertfuld penge slår sig midlertidigt ned på en forladt gård i skoven.
Blitz (2011)En sammenbidt London-betjent får rig anledning til at bide tænderne sammen, da en åleglat politi-massemorder er løs i storbyen.
Blodets bånd (2013)En alkoholiseret far til 16 konfronteres med alle de fejl, han har begået i sin evige brandert.
Blodsbånd (2007)En 15-årig albansk dreng tager alene til Oslo for at finde sin far, men genforeningen bliver alt andet end hjertelig.
blomst, En (1971)En dreng passer og plejer en enlig blomst i gold jord og spankulerer rundt i kuperet natur.
Blood & Wine (1996)En stenrig vinhandler planlægger sammen med en skrantende forbryderveteran at røve et kostbart guldsmykke, men alt går galt.
Blood Simple (1984)En bitter ægtemand hyrer en snusket privatdetektiv til at slå sin kone og hendes elsker ihjel. Men alt går galt.
Blood Work (2002)Efter en hjertetransplantation tvinges en pensioneret FBI-agent ud på en personlig og hæsblæsende opgave.
Blow (2001)I de hårde stoffers ungdomsperiode i USA tjener en ung mand styrtende med penge på at importere illegalt.
Blown Away (1994)En dygtig bombeekspert må tilbage på arbejde, da hans gamle læremester er brudt ud fra fængslet - nu ganske vanvittig.
Blue Jasmine (2013)En forkælet kvinde gift med en stinkende rig mand bliver alene og opsøger sin søster i San Francisco, dybest set ude af stand til at tage vare på sig selv.
Blue Lagoon, The (1980)Et par unger strander på en øde stillehavsø efter et skibsforlis. De bliver teenagere og efterhånden tiltrukket af hinanden.
Blue Sky (1994)En kvinde har svært ved at finde fodfæste i tilværelsen men bakkes op af sin trofaste mand.
Blue Steel (1989)En psykopatisk seriemorder ser sig lun på en nyuddannet kvindelig betjent og ridser hendes navn i patronerne, før han skyder sine ofre.
Blue Streak (1999)En eksfange snyder sig til en karriere som politimand i forsøget på at få fat i den diamant, han gemte i en udluftningskanal to år tidligere.
Blue Valentine (2010)Et ungt par med en lille datter havner i kærlighedskrise og ser tilbage på dengang, de var nyforelskede.
Blue Velvet (1986)En ung mand drages mod mystikkens hjerte, da han efter at have fundet et afskåret øre tager efterforskningen i egen hånd.
Blues Brothers, The (1980)To hatteklædte fyre med sans for musik er på en mission i Guds tjeneste, og det er noget, der "rykker".
Blændværk (1955)To unge elskende har svære kår. Deres omgivelser forstår dem ikke, og det kan let gå galt.
blaa Drenge, De (1933)En frisk idrætslærerinde forlader sin skole og får succes indenfor revyen.
Blå mænd (2008)En selvoptaget karrieremand idømmes efter spirituskørsel samfundstjeneste på en genbrugsstation. Måske bliver det nøglen til en ny start?
Boat Trip (2002)To venner har booket plads på et havcruise for singlemænd. Men da de kommer ombord, opdager de, at de er havnet på et cruise for bøsser.
Bobby Fischer Against the World (2011)Portræt af verdens måske bedste skakspiller gennem tiderne, hans storhedstid og efterfølgende vanvid.
Body Heat (1981)I et spil om mord og penge drages en advokat af en sexet og hemmelighedsfuld kvinde, der donerer sex i brede baner
Bodyguard, The (1992)Efter at have modtaget flere trusselsbreve hyrer en berømt sangerinde en bodyguard, og en forelskelse er uundgåelig.
bola, El (2000)En spansk dreng bliver ofte gennembanket af sin far, men det tager tid, før omverdenen tør reagere.
Bone Collector, The (1999)En ung politikvinde kastes ud i hardcore mordefterforskning, da en lammet ekspert udser hende til at gå i kølvandet på en new yorker-seriemorder.
Bonnie and Clyde (1967)Da bankrøveren Clyde møder billedskønne Bonnie, er det dømt kærlighed ved første blik, og sammen kan de nu røve banker på stribe i depressionstidens Texas.
Boogie Nights (1997)En 17-årig veludrustet knægt bliver opdaget af en berømt pornofilmsinstruktør og får sit store gennembrud både karrieremæssigt og på det personlige plan.
Book of Eli, The (2010)En sammenbidt mand trasker rundt i et postapokalyptisk USA, hvor kannibaler med guns hærger om hvert et gadehjørne.
Book Thief, The (2013)En nyadopteret tysk pige oplever Anden Verdenskrig hos sine plejeforældre og knytter sig til den jøde, de holder skjult i husets kælder.
Boondock Saints, The (1999)Et par rastløse brødre beslutter sig for at slå ihjel i flæng, og de synes, det er morderlig skægt.
Boost, The (1988)Et ungt og meget naivt par søger rigdom og lykke for enhver pris, men måske alligevel prisen bliver for høj.
Boot, Das (1981/1996)Besætningen ombord på en ubåd under anden verdenskrig bliver sat på hårde psykiske prøver.
Bora Bora (2011)En 15-årig pige, der er træt af det hele, bliver optaget i en ung gruppe lommetyve og oplever en ny start på livet.
Borat (2006)En tv-reporter fra Kasakhstan rejser til USA for at blive klogere på Guds eget land og forhåbentlig bringe gode kulturelle ideer med hjem.
Bordertown (2006)En dedikeret kvindelig journalist sætter sig for at afdække den systematiske voldtægt og nedslagtning af mexicanske kvinder.
Borgen [01]: Dyden i midten (tvs) (2010)Politikere på Christiansborg modarbejder sig selv og hinanden til den helt store guldmedalje.
Borgen [02]: Tæl til 90 (tvs) (2010)Danmark er meget tæt på at få sin første kvindelige statsminister, men forhandlingerne bliver benhårde.
Borgen [03]: Det muliges kunst (tvs) (2010)Danmarks nyvalgte statsminister har problemer med at samle et flertal til en ny finanslov. Men alle kneb gælder.
Borgen [04]: Hundrede dage (tvs) (2010)Danmarks nye statsminister har siddet i 100 dage, og en sag om mulige ulovlige amerikanske fangetransporter på Grønland bliver belastende.
Borgen [05]: Mænd der elsker kvinder (tvs) (2010)Landets nye kvindelige statsminister vil gå langt for at sikre mere ligestilling i det danske erhvervsliv men mødes af en mur af testosteron.
Borgen [06]: Statsbesøg (tvs) (2010)Statsministeren får noget at gruble over, da hun får fint statsbesøg, der samtidig forlanger udvisning af en formodet terrorist.
Borgen [07]: Ikke se, ikke høre, ikke tale (tvs) (2010)Justitsministeren jokker i spinaten men vil ikke lytte til statsministeren, der ellers har krævet, at han træder tilbage.
Borgen [08]: Agurketid (tvs) (2010)På trods af sommerens agurketid er der nok at tænke på for statsministeren og hendes spindoktor, da en ny politisk bog udkommer.
Borgen [09]: Del og hersk (tvs) (2010)Statsministerens private problemer tager til og overskygger en sag om statens køb af dyre jægerfly.
Borgen [10]: Første tirsdag i oktober (tvs) (2010)Privatlivet smuldrer for statsministeren, og på Borgen bliver det for alvor slået fast, at det er svært at have venner.
Borgen [11]: 89.000 børn (tvs) (2011)Statsministeren er på besøg hos soldaterne i Afghanistan og erfarer, at hun er nødt til at skride til politisk handling.
Borgen [12]: I Bruxelles kan ingen høre dig skrige (tvs) (2011)Statsministeren skal vælge en ny EU-kommissær, og det skal vise sig at blive en alvorlig sag med store menneskelige omkostninger.
Borgen [13]: Den sidste arbejder (tvs) (2011)Statsministeren får sin sag for, da Arbejderpartiet har store interne stridigheder, og deres leder tvinges til at gå af.
Borgen [14]: Op til kamp (tvs) (2011)Udenrigsministeren har kørt sig selv i stilling som ny statsminister men bremses af en ubehagelig personsag.
Borgen [15]: Plant et træ (tvs) (2011)For at få en bred aftale igennem er statsministeren er nødt til at spille et lidt beskidt kort mod sin klimaminister, og det kommer til at gøre ondt.
Borgen [16]: Dem & os (tvs) (2011)Statsministerens pressechef mister besindelsen, da Frihedspartiets formand kommer lidt for tæt på pressechefens egne personlige traumer i sin retorik.
Borgen [17]: Hvad indad tabes, skal udad vindes - Del I (tvs) (2011)I et forsøg på at profilere sig engagerer statsministeren sig aktivt i en verserende afrikansk borgerkrig.
Borgen [18]: Hvad indad tabes, skal udad vindes - Del II (tvs) (2011)Statsministeren har blot 24 timer til at forhandle om fred i et afrikansk land, og det kan meget vel ende galt.
Borgen [19]: Privatlivets fred (tvs) (2011)Statsministeren kommer under maksimalt pres, da hendes datters anbringelse på et privat psykiatrisk hospital vækker pressens bevågenhed.
Borgen [20]: En bemærkning af særlig karakter (tvs) (2011)Statsministeren er på orlov, mens hendes datter bliver i bedre humør, men hendes fravær på Christiansborg er ved at udvikle sig til et problem.
Borgen [21]: I Danmark er jeg født (tvs) (2013)Danmarks tidligere statsminister er trådt ud af dansk politik men ønsker et comeback i sit gamle parti. Hun bliver dog mødt med modvilje.
Borgen [22]: Med lov skal land bygges (tvs) (2013)Landets tidligere statsministers ønske om et comeback i politik kan kun blive opfyldt, hvis hun går egne veje.
Borgen [23]: Den rigtige nuance af brun (tvs) (2013)Landets tidligere statsminister får travlt med at skille fårene fra bukkene i dannelsen af sit nye midterparti.
Borgen [24]: Den enes død.. (tvs) (2013)Lederen af Danmarks nystartede parti øjner en mulighed, da landets svineproduktion kan komme på den politiske dagsorden.
Borgen [25]: Du skal ikke bedrive hor (tvs) (2013)Nye Demokrater får fingrene i en sag, hvor de kan markere: en kriminalisering af sexarbejde. Men er det nu også den rigtige taktik?
Borgen [26]: Fortidens sønner (tvs) (2013)Fortidens synder forhindrer Nye Demokrater i at få en af landets førende økonomer som ny spidskandidat.
Borgen [27]: Faldet (tvs) (2013)Lederen af Nye Demokrater holder sin kræftsygdom skjult, men det bliver i stigende grad vanskeligt at holde facaden.
Borgen [28]: Man har et standpunkt.. (tvs) (2013)Efter et blackout for åben skærm er Nye Demokraters leder nødt til at fortælle om sin kræftsygdom, mens partiet er tæt ved at smuldre.
Borgen [29]: Fornuft og følelse (tvs) (2013)I valgkampens hede vælger Nye Demokraters leder at gå personligt i flæsket på sin politiske modstander, ikke uden risiko.
Borgen [30]: Valget (tvs) (2013)Det er valgdag i Danmark, og Nye Demokrater har alle tiders chance for at få indflydelse.
Borgman (2013)En tilsyneladende sølle hjemløs mand banker på en rig families dør. Manden og hans hjælpere viser sig at være meget usædvanlige terrorister.
Born on the Fourth of July (1989)Efter at have kæmpet i Vietnamkrigen vender en såret soldat hjem til sin kernefamilie, der ikke kan håndtere hans psykiske sår.
Bornholms stemme (1999)Da fiskekvoterne indføres på solskinsøen, lægger der sig en tæt tåge over fiskerne og deres familier.
Borrowed Hearts (tv) (1997)En stenrig forretningsmand lejer en fattig kvinde og hendes datter for at imponere en forretningsforbindelse med sin "familie".
Bosch [1. Season] (tvs) (2014)En kriminalbetjent får en ubehagelig mordgåde under huden, da en massemorder flygter for øjnene af ham og fortsætter sine ugerninger.
Boston Strangler, The (1968)En gal kvindemorder er løs i Boston, og politiets opklarere står på bar bund.
Bostonians, The (1984)En ung femme fatale kæmper en ihærdig kamp for ligestillingen, mens en ældre kvinde ser til med sultne øjne.
Bound (1996)To lesbiske kvinder beslutter at tage sagen i egen hånd og rende med alle kontanterne.
Bounty, The (1984)Mytteriet ombord på en skonnert udvikler sig efter at safterne er blevet sat i kog på en ø.
Bourne Identity, The (2002)En ung mand vågner op og ved ikke, hvem han er. Men han opdager hurtigt, at han må være en eftersøgt specialagent.
Bourne Ultimatum, The (2007)Agenten uden identitet, Jason Bourne, bruger sine sidste overmenneskelige kræfter på at finde sandheden om sig selv.
Bowfinger (1999)En lille gruppe Hollywood-entusiaster indspiller en særdeles alternativ film, hvori hovedpersonen ikke ved, han er med.
Bowling for Columbine (2002)Hvad er det, der gør amerikanerne til et så skydetosset folkefærd? Hvorfor dræbes der så mange flere med skydevåben i USA end i andre lande?
Boy A (2007)Eng ung mand, der har siddet i fængsel for at have begået et mord som barn, får en ny chance i livet under falsk identitet.
Boy in the Striped Pyjamas, The (2008)En sød lille søn af en nazileder bliver udenom sine forældre ven med en jødisk dreng, der ofte sidder og tænker lige ud til det elektriske hegn.
Boychoir (2014)En utilpasset 11-årig dreng uden familie får alle tiders chance, da han kommer på drengekors-kostskole. Men kan han klare skærene hér?
Boyhood (2014)En dreng bliver til ung mand med skiftende papfædre, venner og kærester.
Boys and Girls (2000)En ung mand og en ung kvinde er rigtig rigtig rigtig gode venner, men det der med at være kærester er noget farligt noget.
Boys from Brazil, The (1978)En ihærdig nazist kæmper fortsat for jødeudryddelse længe efter krigens ende.
Boyz n the Hood (1991)En sort dreng bliver til mand i sin fars kyndige hænder og i en storbyverden, hvor sorte dræber sorte som fluer.
Braindead (1992)Efter at være blevet bidt af en sjælden rotteabe, udvikler en ældre kvinde sig til et monster. Alt hun rører ved bliver ligesom hende.
Bram Stoker´s Dracula (1992)En blodsugende greve og hans harem tager kærligt imod en ung journalist.
Bramadero (2007)To mænd glider nøgne rundt om og i hinanden midt i et ufærdigt etagebyggeri.
Brassed Off! (1996)Et slattent messingblæserorkester får en vitaminindsprøjtning, da en tiltalende kvinde melder sig som trompetist.
Brave One, The (2007)Efter et traumatisk overfald, hvor kæresten bliver dræbt og hun selv alvorligt kvæstet, vågner en kvinde op til en barsk og uslukkelig hævntørst.
Braveheart (1995)En skotsk rebel bliver leder i et større oprør mod den ondsindede engelsk konge, der har taget livet af skottens kæreste.
Breakdown (1997)Et ægtepar skilles ad af en velorganiseret bande, der ikke har i sinde at løsne grebet, før de har set penge. Men der strittes imod.
Breaking Bad [1. Season] (tvs) (2008)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking Bad [2. Season] (tvs) (2009)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking Bad [3. Season] (tvs) (2010)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking Bad [4. Season] (tvs) (2011)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking Bad [5. Season] (tvs) (2013)En kræftsyg kemilærer og familiefar giver fanden i hele verden og indleder en sofistikeret kriminel løbebane.
Breaking the Waves (1996)En kvinde har svært ved at styre sine følelser og sin tro og kommer i store vanskeligheder.
Breathe In (2013)En gymnasielærer med familie og en cellist i maven bliver forført at ungdommens skønhed i form af en udvekslingsstuderende fra England.
Breathless (1983)En ilter ung mand med gang i de nedre regioner spiller hasard med lovens lange arm.
Breezy (1973)En rodløs ung kvinde fascineres af en ældre mand, og de to finder sammen trods en stor aldersforskel.
Brewster´s Millions (1985)En amatør-baseballspiller kan arve 300 mill. dollars på én betingelse - at han ødsler 30 millioner væk på en måned uden at tjene en øre.
Bride of Frankenstein (1935)Et menneskeskabt monster skal - hvis det står til en gal videnskabsmand - have en mage.
Bridge on the River Kwai, The (1957)En hær af britiske krigsfanger sættes til at bygge en enorm bro.
Bridge Too Far, A (1977)Ballade om anden verdenskrigs uforligneligt mange nyttesløse aktioner.
Bridges of Madison County, The (1995)En landmandskone møder den store kærlighed i en forbipasserende fotograf.
Bridget Jones´s Diary (2001)En ung engelsk singlepige vil gøre alt for at finde en kæreste, men mænd er ikke, hvad de burde være..
Bright Angel (1990)Ung mand samler ung kvinde op - sammen søger de sandheden i livet.
Brilliant Young Mind, A (2014)En socialt hæmmet teenager med særlig matematisk begavelse får alle tiders chance for at folde sig ud sammen med ligesindet i en international konkurrence.
Bringing Out the Dead (1999)Et par ambulancefolk i storbyen ser og oplever mange væmmelige ting, men somme tider kan de også selv medvirke til, at tingene bliver værre.
Bringing Up Bobby (2011)En dreng og hans mor skilles, da moderen må i fængsel for en række kriminelle handlinger. Drengen kommer i pleje hos et velhavende ægtepar.
Broadcast News (1987)En gruppe journalisters jordnære problemer på og udenfor en tv-station.
Broadchurch [1. Season] (tvs) (2013)En hjertesyg kriminalbetjent og hans assistent erfarer, at en efterforskning på et barnemord leder helt ind i den personlige sfære.
Broderskab (2009)En ekssoldat vender bitter hjem til far og mor og bliver stik mod sine egne forventninger grebet af den lokale nynazisme.
Broen [1. sæson] (tvs) (2011)Et par sammensatte lig findes midt på Øresundsbron, og to meget forskellige kriminalassistenter fra hver deres side af sundet kommer på en svær opgave.
Broen [2. sæson] (tvs) (2013)En dansk og en svensk kriminalassistent arbejder sammen på tværs af sundet i forsøget på at stoppe en ondsindet virus-forbryder.
Brokeback Mountain (2005)To unge mænd vogter får i bjergene og opdager, at de er tiltrukket af hinanden.
Broken (2012)En sukkersyg pige forsøger at finde et ståsted i livet mellem mere eller mindre vanvittige naboer, venner og bekendte.
Broken Arrow (1996)Den ene højtstående militærpilot narres af den anden, der har skumle planer med flyets atomvåbenlast.
Broken Circle Breakdown, The (2012)Et countrymusikalsk par får vendt op og ned på tilværelsen, da deres 7-årige datter får konstateret cancer.
Broken Flowers (2005)Da en midaldrende mand får et mystisk brev uden afsender med besked om, at han har en søn, planlægger en ven en tur, hvor manden kan besøge alle sine tidligere kærester.
Bronco Billy (1980)Mod sin vilje bringes en rig kvinde i cirkus og udvikler et makkerskab med cirkuslederen og hans hjælpere.
Bronenosets Potyomkin (1925)Om bord på panserkrydseren Potemkin bliver besætningen utilfredse med maden og starter et oprør, der spreder sig i land.
Bronx Tale, A (1993)Gangsterbossen i Bronx-kvarteret tager en lille dreng i lære, meget mod faderens vilje.
Brooklyn (2015)En ung irsk kvinde rejser til USA for at prøve lykken men længes hjem. Heldigvis finder hun kærligheden, der måske kan hjælpe til at skabe ro.
Bror min (2001)To teenagerbrødre venter i bilen, mens deres skilte forældre skændes ved havelågen, og stemningen smitter inde i bilen.
Brothers (2009)To brødre, den ene soldat i Afghanistan, den anden netop ude af fængslet, får vendt op og ned på tilværelsen som følge af krig og kærlighed.
Brothers Grimm, The (2005)De berømte eventyrforfattere Grimm startede deres karriere som fupmagere, der kunne gøre det af med onde ånder, men snart må de smage deres egen medicin.
Brothers Grimsby, The (2016)Da en hemmelig britisk agent genfindes af sin bøvede bror, står himmel og jord snart i bevægelse, og der er ikke det, der ikke går galt.
Browning Version, The (1994)En forhadt og bitter lærer går på pension og bliver gode venner med en tålmodig elev.
Brubaker (1980)Som hemmeligt "indsat" erfarer den nye fængselsinspektør, at forholdene på fængslet skal ændres. Men han har ikke politikerne på sin side.
Bruce Almighty (2003)En særdeles uheldig nyhedsjournalist føler at alt og alle er imod ham, indtil selveste Gud en dag giver ham overmenneskelige evner.
Brücke, Die (1959)En gruppe teenagerdrenge bliver i krigens sidste dage engageret til at passe på en mindre bro. Først da kampen bliver virkelig, går alvoren op for drengene.
Bryggeren (tvs) (1996)Flere generationer af Carlsberg-bryggere gennemlever sorrig og glæde.
Bryllupsfotografen (1994)Ledt ind i fristelsen af det onde røver en fotograf en bank og bliver aldrig den samme igen.
Brüno (2009)En outreret østrigsk bøsse tager til Hollywood for at forsøge at blive berømt. Det eneste han formår er imidlertid at gøre sig pinligt bemærket.
brændende Spørgsmaal, Det (1943)En selvglad og liderlig karl gør naive kvinder gravid på stribe, og en garvet læge beslutter at fjerne et foster, karlen er skyld i.
Bröderna Lejonhjärta (1977)9-årige Karl er døende af tuberkulose, men hans bror lover, at de ses på den anden side - i Nangijala.
Brødre (2004)En kvinde kommer i klemme, da hendes mand formodes omkommet i Afghanistan, men dukker op i live. I mellemtiden har broderen taget sig af kvinden.
Brødre (2015)Dokumentaristen Aslaug Holm har filmet sine to sønners opvækst i Norge gennem næsten 10 år
Brødrene på Uglegaarden (1967)Tre brovtende og selvhævdende brødre har skumle planer med nabogården. Men heldigvis vender den lokale helt tilbage til sin hjemegn.
Bube Stur (2015)En ung kvinde ankommer til en sydtysk bondegård men bliver ikke ligefrem mødt med åbne arme, selvom hun er der for at hjælpe.
Bucket List, The (2007)To kræftpatienter, der lærer hinanden at kende på hospitalet, beslutter sig sammen for at få det bedste ud af deres sidste tid.
Buddy System, The (1984)En mand og en kvinde passer perfekt sammen. De ved det bare ikke endnu.
Bug´s Life, A (1998)En flok myrer kravler rundt i og omkring tuen og møder venner og fjender.
Bull Durham (1988)En kvinde har som sit faste mål at score det lokale baseballholds nyankomne spiller, men denne gang bliver det ikke helt enkelt.
Bullet to Beijing (tv) (1995)En engelsk agent hyres til farlige opgaver i Rusland, men han er ikke ønsket af russerne.
Bullet to the Head (2012)En garvet lejemorder og en ambitiøs politimand slår sig sammen i et forsøg på at få skovlen under grumme bagmænd.
Bullitt (1968)Hårdkogte bagmænd sætter San Franciscos politistab på svære opgaver, men betjenten Bullitt har styr på tingene.
Bully (2001)En gruppe naive og rastløse teenagere planlægger at slå en usympatisk ung mand fra slænget ihjel, men har det tænkt på konsekvenserne?
Bumblebee Flies Anyway, The (1999)En teenager med hukommelsestab havner på en specialafdeling for børn med dødelige sygdomme.
Bungalow (2002)En ung tysk mand stikker af fra militæret og søger tilflugt i sine forældres tomme bungalow. Snart støder broderen og hans danske kæreste til.
Bunker, The (tvs) (1981)Adolf Hitler og hans nærmeste stab er gået i skjul i bunkeren i Berlin, og Hitler nægter at indse, at krigen er tabt.
Burglar (1987)Under et indbrud overværer en tyvinde et mord og må nu i kamp for at bevise sin uskyld.
Burn After Reading (2008)En CIA-agent bliver gået, og da et par fitnessinstruktører finder nogle af hans fortrolige oplysninger på en disc, bryder helvede løs.
Burning Season, The (tv) (1994)I kamp mod motorsave og iskolde forretningsmænd stritter en lille gruppe gummitappere under ledelse af en karismatisk frontfigur imod. Regnskoven skal reddes.
Bussen (1963)Da de moderne tider kommer til landsbyflækken, bliver den lokale buschauffør fyret. Men nu går kvinderne i protest.
Busters verden (1984)En enestående dreng og hans helt egen verden midt imellem håbløse voksne.
Butch and Sundance: The Early Days (1979)To unge westernforbrydere kæmper sig igennem det store Amerika.
Butch Cassidy and the Sundance kid (1969)To togrøvere røver lykken i Sydamerika, men overraskes dér af lovens ihærdige indsats.
Butcher Boy, The (1997)En besværet drengs traumatiske irske opvækst.
Butterfly on a Wheel (2007)Det perfekte par udsættes for umenneskelig terror, da en tilsyneladende psykopatisk mand kidnapper deres datter og stiller umenneskelige krav.
by i provinsen, En (tvs) (1976-1980)Fra en provins-politistation opklares små og store forbrydelser med flid og finesse.
by ved navn København, En (1960)København er meget mere end Den lille Havfrue og Nyhavn.
Bye Bye Blue Bird (1999)To piger vender efter en længere rejse hjem til Færøerne. Her mødes de af manglende forståelse.
Bænken (2000)Alkoholikeren Kaj genforenes ved et tilfælde med sin datter men formår ikke at forbedre sin livsstil.
Børn er pissefarlige! (2005)At børn kan være pissefarlige forsøges bevist i denne filmskoleafgangsfilm.