4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Vampyrfilm


Fearless Vampire Killers, The, or: Pardon Me, But Your Teeth Are in My Neck (1967)En professor og hans højre hånd drager til Transsylvanien for at finde sandheden om vampyrerne.
From Dusk Till Dawn (1996)Et par lovløse fyre kidnapper en familie og bliver næsten helt gode venner med den. Men så ankommer de til en kro fyldt med mystiske mennesker.
Interview With the Vampire, the Vampire Chronicles (1994)En journalist interviewer en vampyr og får hele hans bloddryppende saftige livshistorie.
Lesbian Vampire Killers (2009)Et par britiske fyre får deres sag for blandt en gruppe landligt funderede lesbiske vampyrer.
Let Me In (2010)En ensom dreng finder endelig en pige, han kan blive venner med. Men det viser sig snart, at hun gemmer på en ganske særlig hemmelighed.
Låt den rätte komma in (2008)En 12-årig dreng møder en jævnaldrende pige, der er usædvanligt spændende. Det viser sig, at hun bestemt ikke er nogen almindelig pige.
Nattens engel (1997)En ung kvinde erfarer, at hun er i familie med en vampyr, og så er helvede løs.
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922)Død men stadig levende - en fin herre bliver vampyr og suger blod fra sine ofre om natten.
Nosferatu: Phantom der Nacht (1979)En ung tysker drager til Varna for at sælge grev Dracula et hus. Men hvad tyskeren ikke ved er, at greven ikke er et menneske.
Twilight (2008)En provinspige falder pladask for skolens utilnærmeligt mystiske fyr, og hendes kærlighed bliver ikke mindre, da hun erfarer, at han er vampyr.
Vampyr (1931)En ung mand, som overnatter på en øde beliggende kro, opdager at han er omgivet af vampyrer og drømmer om sin egen død.