4240 filmanmeldelser
Philm.dk
Avanceret søgning

Film i genren Katastrofefilm


2012 (2009)Som mayaerne forudsagde engang for længe siden: Jorden går under ved vintersolhverv 2012. En lille gruppe kæmper for at overleve.
2012: Ice Age (2011)En torpedo-hastigt fremrykkende gletsjer er godt i gang med at mase USA i stykker. En lille familie kæmper for sit liv.
Airport (1970)En terrorist har i sinde at sprænge en bombe ombord på et fly og akkompagneres af et hav af sidehistorier.
Armageddon (1998)Med faretruende fart nærmer en asteroide sig Jorden, og en gruppe helte sendes af sted for at redde menneskeheden.
Cassandra Crossing, The (1977)To bakterieinficerede forbrydere skal for enhver pris isoleres, men de befinder sig problematisk nok ombord på et tog i høj fart.
Cloverfield (2008)Et gigantisk monster tramper uden varsel gennem New York. En lille gruppe unge mennesker kæmper desperat for overlevelse.
Core, The (2003)Jordens kerne er holdt op med at rotere, og et lille hold forskere påbegynder en farlig rejse helt ind til sagens kerne.
Dante´s Peak (1997)En ekspert bliver buhet ud, da han forsøger at overbevise om faren for vulkanudbrud, og så meget desto mere panik, da det viser sig, at han får ret.
Darkest Hour, The (2011)En flok unge amerikanere strander i Moskva, hvor en invasion af usynlige aliens meget effektivt er ved at sætte en stopper for menneskeheden.
Day After Tomorrow, The (2004)Verden er bogstavelig talt af lave, da gigantiske flodbølger som følge af den globale opvarmning oversvømmer kloden.
Daylight (1996)En helt skal alene forsøge at redde en flok indeklemte ud fra en sammenstyrtet tunnel.
Deep Impact (1998)En komet truer med at ramme Jorden, og hele USA kommer i fare. En evakuering bliver nødvendig. En af de mest vedkommende og særdeles
Earthquake (1974)Los Angeles lægges i ruiner efter et meget kraftigt jordskælv. Nu må amerikanerne stå sammen i den svære tid.
Ice (tv) (1998)I kølvandet på en hedebølge indtræffer en pludselig istid i USA, og overlevelse synes svær.
imposible, Lo (2012)En kernefamilie bliver skyllet fra hinanden af en thailandsk tsunami, men heldigvis finder de hinanden igen - mod alle odds.
Outbreak (1995)En ekstremt dødbringende bakterie får frit løb mod alles lunger, og der skal mod og mandshjerte til i bekæmpelsesprocessen.
Perfect Storm, The (2000)En gruppe fiskere trodser alle forudsigelser om orkan og drager langt ud på havet i deres søgen efter den helt store fangst.
Poseidon (2006)Et krydstogtskib kæntres af en gigantisk bølge og ender med bunden i vejret. En lille gruppe overlevere kæmper for at finde vej ud gennem skroget.
Poseidon Adventure, The (1972)En luksusliner væltes omkuld af en mastodontisk bølge, og passagerne begynder en sej kamp på vej mod den frie luft.
Reptilicus (1961)Man forstår ikke faren tidligt nok, da man nedfryser en hale fra en ukendt øgle i København. Snart har halen udviklet sig til et ildspyende monster...
Road, The (2009)I en post-apokalyptisk verden trisser en far og hans søn rundt mellem kannibaler og væltende træer i en næsten umulig kamp for at overleve.
San Andreas (2015)En redningsarbejder kommer på overarbejde, da verdenshistoriens kraftigste jordskælv sætter USA og kernefamilien i svingninger.
Titanic (1997)Ombord på en kæmpe luksusliner opstår voldsom kærlighed mellem to unge mennesker på trods af enorme klasseskel. Sammen går de uvidende tragedien i møde.
Towering Inferno, The (1974)Der udbryder brand i et gigantisk højhus uden reelle flugtmulighder for menneskene på de øverste etager.
Trapped: Buried Alive (tv) (2002)Et nyopført skisportssted bliver dækket af laviner - og helvede er løs.
Twister (1996)Et par modige orkanforskere følger med vilje pumperne på så nært hold som muligt.
Volcano (1997)Midt i storbyens trummerum bryder en vulkan pludselig ud og skaber arbejde og panik.